woensdag 28 januari 2015

Interieur met aardetinten?

Welke kleuren hebben jouw interieur?

Aardetinten zijn op dit moment immens populair in het interieur. Je ziet de kleuren overal terugkomen! Zand, klei en leem, om maar een aantal voorbeelden te noemen. Helaas heeft jouw favoriete interieurobject vaak niet het kleurtje dat dan past binnen het kleurenpalet van de aardetinten. Moet je dan jouw geliefde item links laten liggen? Nee! Ben je weg van onze producten, maar vind je ze niet in de goede kleur? Geef dat dan gewoon door aan ons en wij zorgen ervoor dat het bijna iedere gewenste kleur krijgt.
  • Aardetinten zijn weer helemaal in
  • Aardetinten zorgen voor een natuurlijke en rustige uitstraling
  • Gebruik een RAL-waaier om jouw favoriete kleur te kiezen

Wat doen aardetinten in huis?

Gesporten tafel in de gewenste RAL-kleur van de klant.
Gespoten tafel in de gewenste RAL-kleur van de klant.
Aardetinten zijn er in veel verschillende nuances. Neem bijvoorbeeld de kleur bruin, deze zijn er in donkere naturellen die warmte geven aan het interieur. Bruin kan er ook zijn in een soort van camelkleur. Het is een kleur die heel natuurlijk overkomt en dat zorgt voor allerlei positieve associaties. De bruin vind je ook vaak terug in meubels, zoals in banken en kasten. Bruin is bij uitstek de kleur om gevoel van rust op te wekken in de woonkamer. Neem contact met ons op als je voor ogen hebt welke tint het beste tot z’n recht komt in jouw interieur.

Hoe werkt een RAL-waaier?

Om te bepalen welke kleuren het best passen bij jezelf en de woonkamer, kun je het beste een zogenaamde RAL-waaier aanschaffen of gebruiken. Hier staan kleurechte voorbeelden van bijna alle kleuren van de regenboog! Superhandig om naast de al bestaande kleuren in je huis te houden. Iedere tint heeft z’n eigen code en het enige wat jij hoeft te doen, is ons de gewenste RAL-code doorgeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten