vrijdag 16 januari 2015

Stoere hondenmanden van olievaten

Gun jouw hond een chille plek!

Een oud Nederlands spreekwoord luidt; ‘De hond in de pot vinden’. Het betekent dat je ergens aankomt, als het eten net op is. Of in ruimere zin dat er niet over is en alles al naar anderen is gegaan. Wij hebben het spreekwoord iets aangepast naar; ‘De stoere hond in het olievat vinden‘. Het betekent in dit geval dat je thuiskomt en jouw viervoeter languit ziet genieten in een hondenmand van Indusigns. We hebben het spreekwoord dus een positieve lading gegeven. Het is dat honden niet kunnen praten, maar anders hadden ze het vast beaamd.
  • Viervoeters genieten van het comfort van onze manden
  • We maken hondenmanden voor veel verschillende soorten honden
  • Regelmatig ontwerpen we nieuwe hondenmanden

Groot en klein, ze vinden het fijn!

Industriële Hondenmand 'Drum Dog' IndusignsVan Chihuahua’s tot Bouviers en van Pinchers tot Labradors, onze hondenmanden worden breed gewaardeerd door onze trouwe viervoeters. Overigens liggen ook steeds meer katten in onze manden. We hebben veel verschillende modellen in ons assortiment en die vind je terug op onze website. We slijpen olievaten door over de lengte en over de breedte, afhankelijk van de hond die er in moet liggen. Tot nu toe hebben we nog geen klachten ontvangen, dus we gaan er vanuit dat alle viervoeters ten volste tevredenheid gebruik maken van manden.

Nieuwe modellen komen eraan!

We proberen om steeds nieuwe ontwerpen te maken, zodat ons aanbod nog groter wordt. We krijgen wel eens vragen over specifieke vormen en kleuren voor de hondenmanden. De kleur is trouwens al naar wens aan te passen, mail ons voor de mogelijkheden. In speciale gevallen kunnen we ook de vorm speciaal voor jou aanpassen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en doen ons uiterste best om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten