maandag 26 januari 2015

Industriële bureaulamp kopen?

Op zoek naar een bureaulamp?

Normaal gesproken ben je meestal acht uur per dag aan het werk. Sommige mensen zijn de hele dag op pad voor hun werkgever en anderen staan bijvoorbeeld langs de lopende band. Nog meer mensen zitten echter de hele dag achter hun bureau en juist voor die mensen is deze blog geschreven. Een plek waar je zoveel tijd doorbrengt moet natuurlijk wel een beetje gezellig zijn en mooi ingericht. Om je werkplek goed te verlichten en om je bureau te voorzien van een uniek interieur item, zou je kunnen kiezen voor een industriële bureaulamp van Indusigns.
  • Richt je werkplek goed in met een unieke bureaulamp
  • We verkopen verschillende uitvoeringen en nodigen je uit om in onze webshop te kijken
  • We staan altijd open voor jouw wensen en leveren tevens maatwerk

Een eye-catcher voor je werkplek!

Industriële Schijnwerper 'Scaffold Tube' Indusigns Onze bureaulampen zijn stuk voor stuk uniek, stoer en industrieel. Ze zijn echte blikvangers en zullen voor veel leuke reacties en opmerkingen zorgen van collega’s. De lampen zoals wij die verkopen, vind je nergens terug in de winkels. Tenzij het natuurlijk een winkel is waar ze onze bureaulampen verkopen! We hebben bureaulampen in veel verschillende uitvoeringen en nodigen je uit om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Daar vind je de diversiteit van ons assortiment en de unieke uitstraling en sfeer van onze lampen.

Heb je speciale wensen voor je lamp?

Indusigns levert ook maatwerk! Dat betekent dat wij altijd openstaan voor jouw wensen en ideeën en dat wij ten alle tijde zullen proberen om onze producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de klant. Heb je dus specifieke gedachten over de kleur, het ontwerp of de uitstraling, laat het ons dan vooral weten! Samen komen we er altijd wel uit en zullen we komen tot een unieke bureaulamp die klaar is om vele jaren te schitteren op jouw bureau!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten