maandag 26 januari 2015

Welke stijl heeft jouw interieur?

Ieder z’n eigen stijl!

Aan het interieur kan op ontelbaar veel manieren invulling worden gegeven. De woonwereld is één van de aspecten van het leven, die het meeste aandacht krijgt. Logisch ook, iedere dag leef je in hetzelfde huis en zit je in dezelfde woonkamer. Tevredenheid over de inrichting van je huis is daarom ontzettend belangrijk. Het geeft je rust na een dag werken en zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Te vaak wordt aan het interieur echter nog te weinig aandacht gegeven door mensen. Iedere persoon heeft wel degelijk z’n eigen stijl, maar niet iedereen past deze stijl dan ook thuis toe.
  • Vaak wordt er nog te weinig aandacht gegeven aan het interieur
  • Onze stijl past het best in het landelijke, moderne en industriële interieur
  • Schroom niet en contact ons wanneer je vragen of suggesties hebt

Wat is de stijl van Indusigns?

Industriele tafel 'Green Wood' IndusignsOnze producten worden op zeer veel verschillende wijzes toegepast in even zoveel verschillende interieurs. Op onze inspiratiepagina vind je voorbeelden terug van hoe onze klanten onze producten hebben toegepast. Het geeft een mooi beeld van de stijlen waarin ons product zou kunnen worden gebruikt. Naast het landelijke en het moderne interieur, zijn onze producten uiteraard ook passend in een industrieel interieur. En laat juist dat nou de stijl zijn die enorm hip is en tijdloos lijkt te zijn.

Op zoek naar je eigen stijl?

Laat je inspireren door onze producten en klanten en vertel ons hoe jouw ideale interieur eruit ziet. In overleg met de klant komen wij vaak tot mooie ontwerpen en oplossingen. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee! Mocht je andere suggesties of vragen hebben, dan ben je natuurlijk ook altijd vrij om ons te benaderen. We staan altijd open voor nieuwe input en luisteren graag naar jouw ideeën!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten