maandag 19 januari 2015

Hondenmand kopen? 5 nuttige tips!

De keuze is reuze

Wanneer je tegenwoordig online op zoek gaat naar een hondenmand, dan kom je ontelbaar veel aanbieders tegen. Soms lijkt het wel of er voor iedere hond in Nederland 3 hondenmanden online te vinden zijn. Een huisdier is vaak net als een kind voor mensen en daarom zoeken baasjes meestal naar het meest ideale plekje voor hun viervoeter. Hierbij let men vaak op een aantal zaken. Is de hondenmand groot genoeg voor de hond? Is de hondenmand stevig genoeg? Is de hondenmand makkelijk te reinigen. Past de hondenmand in het interieur? Wat zijn de kosten van de hondenmand? Het zijn de 5 hoofdvragen die mensen zichzelf zouden moeten afvragen bij het aanschaffen van een mand. Hieronder worden de 5 vragen individueel besproken.
  • Hondenmanden van Indusigns zijn groot genoeg
  • Ook zijn ze erg stevig omdat ze van staal zijn
  • Ze zijn makkelijk te reinigen, ook niet geheel onbelangrijk
  • Ze staan in veel verschillende interieurs
  • In verhouding tot andere hondenmanden zijn ze goed betaalbaar

Is de hondenmand groot genoeg?

Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk de grootte van de hondenmand. Honden begin vaak klein, maar groeien dan in rap tempo! Het is dus verstandig om een mand op de groei te kopen, zodat zowel baas als hond nog lang plezier kunnen hebben van de hondenmand. Dehondenmanden van Indusigns zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in een paar verschillende maten, zodat de meeste honden een fijn plekje bij ons kunnen vinden. We hebben hondenmanden gemaakt van 200 liter olievaten, maar ook van 60 liter oliedrums. Het is uiteindelijk aan het baasje om te kiezen welke maat het beste is.

Is de hondenmand stevig genoeg?

Upcycled Industriële Hondenmand 'Lazy Puppy' IndusignsJonge honden experimenteren vaak graag in hun jonge jaren. De ruiken en likken overal aan en proberen daarnaast om dingen kapot te maken, waaronder de hondenmand. Een stoffen hondenmand, maar ook bijvoorbeeld houten hondenmanden worden gemakkelijk vernield door deze bandieten. Dan kom je thuis van visite en ligt de mand in tientallen stukken door de kamer. De hondenmanden van Indusigns zijn robuust en haast onverwoestbaar. De stalen wanden zorgen ervoor dat de mand lang meegaat. Dit is een duidelijk pluspunt ten opzichte van andere manden. Daarbij komt natuurlijk ook nog eens dat een mand van een olievat veel en veel stoerder is.

Is de hondenmand makkelijk te reinigen?

Jonge honden, maar ook volwassen honden houden nu eenmaal van het bos, het weiland en de vijver. Ze zullen geen kans onbenut laten om zich totaal te vervuilen tijdens het uitlaatmoment. Bij thuiskomst ploffen ze in hun mand, net alsof er niets gebeurd is. Heb je een stoffen hondenmand? Dan is deze erg lastig te reinigen. Ook houten hondenmanden zullen door de modder snel vervuilen! Onze hondenmanden zijn echter gemakkelijk af te nemen en te reinigen. Ideaal als je een hond hebt die zich buiten het huis niet kan inhouden!

Past de hondenmand in het interieur?

Een hondenmand neemt vaak een prominente plek in, in het interieur. Vaak staat een hondenmand midden in de kamer, omdat het baasje dit gezellig vindt. Wat men zich dan vaak niet bedenkt, is dat de hondenmand dan ook enigszins bij het interieur moet aansluiten. De hondenmanden van Indusigns zijn eventueel naar wens in de gewenst kleur te spuiten. Daarnaast passen onze stoere hondenmanden in het landelijke, moderne en het industriële interieur. Ze zijn robuust, hebben karakter en geven de woonkamer een leuke uitstraling. Een keer wat anders dan al dat stof en hout.

Wat zijn de kosten van de hondenmand?

Natuurlijk zijn de kosten van een hondenmand ook van belang. Niet iedereen in Nederland heeft het breed en als je sommige hondenmanden op het internet ziet, dan beginnen je ogen te rollen. De hondenmanden van Indusigns zijn erg betaalbaar in vergelijking tot andere hondenmanden, vooral als je let op de prijs/kwaliteit verhouding. Met een mand van Indusigns haal je gewoon een mand in huis die lang meegaat, goed staat in je interieur en die een ontzettend fijne plek is voor jouw trouwe viervoeter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten