vrijdag 23 januari 2015

Unieke hanglamp in gewenste kleur?

Wat is jouw lievelingskleur?

Ken je het probleem dat wanneer je iets moois hebt gevonden, juist dit product niet meer leverbaar is in jouw gewenste kleur? Voor onze producten is dat verleden tijd geworden. Vrijwel al onze producten kunnen in jouw lievelingskleur worden gespoten. Uiteraard zullen er per product wat meerkosten bijkomen voor het spuiten, maar dan heb je wel een industriële hanglamp in de kleur waar je al zolang naar zocht! En dat is ook wat waard, toch?
  • Vind bij ons een hanglamp in jouw lievelingskleur
  • Een RAL-waaier geeft precies aan welke kleur jij mooi vindt
  • Ook bijvoorbeeld hondenmanden en tafels zijn in jouw gewenste kleur te spuiten

Geef ons het RAL-nummer

Industrieel Design Indusigns Hanglamp Grijs OpenOok kleuren zijn er in veel verschillende soorten en tinten. Een ral-waaier kan dan uitkomst bieden. Hierop zijn alle kleuren van de regenboog te vinden in veel verschillende soorten tinten. De kleuren van de ral-waaier zijn precies zoals je ze op het product zult aantreffen, kleurecht dus. Heb je net een nieuwe kleur op de muur en ben je op zoek naar een hanglamp in de meest onmogelijke kleur? Geen probleem, vanaf nu zul je de perfecte lamp bij ons kunnen vinden!

 Niet alleen hanglampen in de gewenste kleur

Naast onze hanglampen, zijn ook al onze andere producten in de gewenste kleur leverbaar. Neem bijvoorbeeld onze stoere industriële hondenmanden. Deze staan vaak in de woonkamer en kunnen daarom ook wel een mooi en passend kleurtje gebruiken. Dat kan nu dus. Of zou je misschien een tafel in een speciale kleur willen? Mail ons je wensen door en wij zullen ons uiterste best doen om een zo goed mogelijk product af te leveren in een zo kort mogelijke tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten