maandag 9 januari 2017

Horeca hanglamp. Zakelijke verlichting.

Zakelijke hanglampen voor horeca

Als horecagelegenheid ben je meer op zoek naar een stukje beleving in het interieur, dan de particuliere markt. Je wil je klanten een unieke ervaring geven, een plekje waar men graag naar terug komt. Om je te onderscheiden van je concurrenten, moet je op zoek naar uniek interieur en juist daarvoor ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Wij maken vernieuwende hanglampen, waarmee je zeker anders zal zijn dan anderen. We hebben al vele opdrachten uitgevoerd voor verschillende horecagelegenheden, waaronder bijvoorbeeld de Melkweg in Amsterdam en de franchiseketen La Cubanita.
  • Wij maken unieke hanglampen, waarmee je je onderscheid van je concurrentie
  • Wij staan open voor jouw wensen en ideeën en verwerken ze in het ontwerp van de hanglampen
  • We hebben zowel grote en kleine hanglampen in ons assortiment
  • Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden m.b.t. onze verlichting

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen?

Industriële Hanglamp Kantoor Indusigns Amsterdam
Unieke grote hanglampen gemaakt van grote olievaten.
Iedere zaak is anders en heeft een andere uitstraling en sfeer. Wij zijn zeer goed in staat om daar op een goede manier mee om te gaan. We denken graag met je mee, welke hanglampen waar moeten worden toegepast. We staan altijd open voor jullie eigen ideeën en wensen en passen deze graag toe in onze ontwerpen, zodat we samen tot de perfecte verlichting komen voor jouw zaak. Hoe gaaf is dat? Je eigen hand hebben in het ontwerp van de hanglampen.

Grote en kleine hanglampen

industriele-hanglamp-olievat-indusigns-amsterdam
Industriële hanglampen, gemaakt van oliedrums en gespoten in de gewenste kleur.
We hebben zowel grote en kleine hanglampen in ons assortiment. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Ook kunnen we onze hanglampen op allerlei verschillende manieren bewerken. Zo kunnen we ze laten roesten, maar kunnen we ze bijvoorbeeld ook in de gewenste kleur spuiten. Zo laat je jouw verlichting nog beter aansluiten bij de rest van je interieur. Op de foto hiernaast zie je bijvoorbeeld onze hanglampen van oliedrums, gespoten in de gewenste kleur geel.

Bekijk onze inspiratiepagina

Op onze inspiratiepagina vind je mooie foto’s van eerdere afgeronde projecten. Zo kun je zien wat we inmiddels voor andere horecazaken hebben betekend. We zijn benieuwd of je onze verlichting ook in jouw zaak ziet hangen. We zijn iedere dag bereikbaar en zelfs in het weekend kun je ons bereiken. We wachten op je berichtje, want we weten zeker dat we ook jouw zaak op een unieke manier kunnen verlichten. We zitten in Amsterdam en je bent van harte welkom om eens bij ons binnen te wandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten