maandag 9 januari 2017

Tafel op maat laten maken?

Tafel op maat?

Heb je zelf ideeën over hoe jouw ideale tafel eruit moet komen te zien? Ben je zelf niet in staat om deze speciale wensen om te zetten in een passend ontwerp? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres! Wij maken verschillende tafels van verschillende materialen. Ons specialisme ligt vooral bij unieke tafelframes, maar ook tafelbladen zijn geen enkel probleem. Wil je dus een uniek item toevoegen aan je interieur? Neem dan gerust contact met ons op.
  • Heb je zelf ideeën m.b.t. een tafel? Wij werken deze ideeën graag voor je uit!
  • Welke ‘look’ moet het tafelframe krijgen? Robuust of juist subtiel?
  • Hoe wil je het tafelblad hebben? Er is werkelijk van alles mogelijk.
  • Schroom niet om ons al jouw wensen te vertellen.

Wat voor tafelframe onder het blad?

industriele-meubels-indusigns-amsterdam2-1024x768
Tafel op maat.
Uiteraard is het belangrijk dat je nadenkt over het tafelframe. Wil je die robuust hebben of juist heel subtiel? Wil je het tafelframe van staal of juist van hout? Hoeveel plekken moeten er komen voor de stoelen? Het zijn stuk voor stuk belangrijke dingen om over na te denken. Kijk naar de rest van je interieur en bepaal welke ‘look’ het beste bij je past. Wij denken overigens graag met je mee, mocht je er zelf niet helemaal uit komen.

Hoe zie je het tafelblad voor je?

Ook voor het tafelblad is zoveel mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een bepaald soort hout. Natuurlijk is het zo dat verschillende soorten hout, verschillende prijzen hebben. Denk dus ook een beetje aan het maximale budget dat je hebt voor de tafel op maat. Hoe groot moet het tafelblad worden? Wil je het tafelblad van rechte planken of houd je juist van schaaldelen in de vorm van de boom? Alle opties liggen open.

Wat worden de afmetingen van de tafel?

Behalve de lengte, hoogte en breedte van de tafel op maat, is het ook goed om bijvoorbeeld na te denken over de dikte van het tafelblad. Dit is namelijk weer van invloed op het tafelframe, omdat dit frame het gewicht van het blad moet kunnen houden. Heb je verder nog speciale wensen voor de tafel op maat? Schroom dan niet om deze met ons te delen. Wij nemen al jouw wensen op in ons ontwerp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten