maandag 9 januari 2017

Bank op maat laten maken

Bank op maat?

Maatwerk is altijd een goed idee! Het stelt je in staat om al jouw wensen door te voeren in het ontwerp. Van afmetingen tot materialen, alles is mogelijk. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw wensen en eisen om te zetten in een maatwerk product, bijvoorbeeld een op maat gemaakte bank. Hoeveel mensen wil je laten zitten op de bank? Het aantal maakt niet uit, we komen samen met jou tot iets heel moois!
  • Laat ons weten hoe jouw ideale maatwerk bank eruit ziet.
  • Van wat voor soort materialen moeten we jouw op maat gemaakte bank maken?
  • Welke afmetingen moet het op maat gemaakte bankje krijgen?
  • We nemen al jouw wensen en eisen op in het ontwerp van de bank op maat.

Waar moet het bankje van worden gemaakt?

industrieel-bankje-indusigns-amsterdamWe kunnen oneindig veel verschillende materialen gebruiken voor jouw op maat gemaakte bank. Denk hierbij aan allerlei verschillende soorten staal en hout. Wil je ruig en robuust staal als basis voor de bank? Of wil je juist geborsteld en subtiel staal? Wil je oud hout toepassen als zitvlak, of moet het hout nieuw zijn? Kijk goed naar je interieur en kies voor het materiaal dat aansluit bij de rest van je inrichting.

Wat moeten de afmetingen van de bank worden?

Wie gaan de maatwerk bank gebruiken? Kinderen of juist volwassenen? Dit is natuurlijk belangrijk bij de keuze voor de afmetingen van de bank. Een normale zithoogte is meestal ongeveer 45 centimeter. Ook de breedte van het zitvlak is uiteraard belangrijk. Wij hanteren vaak een breedte van ongeveer 30 centimeter, maar dit is geheel naar wens aan te passen. Laat het ons maar weten en wij nemen de afmetingen op in het ontwerp.

Nog meer wensen voor jouw bank op maat?

We zijn erg benieuwd naar de ideeën/plannen/wensen/eisen die je hebt voor jouw op maat gemaakte bankje. Uiteindelijk weten we zeker dat we tot een prachtig ontwerp komen voor jouw bank op maat. We nodigen je van harte uit om de bank bij onze werkplaats in Amsterdam op te komen halen. Wanneer je niet te ver van Amsterdam af woont, zouden we eventueel het bankje kunnen bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten