dinsdag 31 januari 2017

Interieur kopen in Amsterdam

Op zoek naar interieur in Amsterdam?

Op het gebied van interieur is Amsterdam natuurlijk ‘the place to be’. In en rond de hoofdstad vind je vele grote en kleine interieurwinkels en zijn veel interieurdesigners gevestigd met hun werkplaats/showroom. Zo ook Indusigns, een collectief van twee broers, die interieur op maat en unieke verlichting ontwerpt en maakt. Ben je dus op zoek naar unieke items voor in jouw huis? Dan is het zeker een aanrader om de producten van dit jonge Amsterdamse designer duo te bekijken.
  • Indusigns ontwerpt en maakt interieur op maat en unieke verlichting
  • De broers denken graag met je mee om jouw interieurwensen zo goed mogelijk te vertalen
  • Wandel gerust eens binnen wanneer je bij ons in de buurt bent
  • Check de website voor meer inspiratie

Waar ben je naar op zoek?

industriele-bank-van-olievat-indusigns-amsterdam
Chiel, designer bij Indusigns.
Of je nou op zoek bent naar een robuuste eettafel, unieke hanglamp of industriële kast, bij de broers van Indusigns ben je altijd op het juiste adres. Hun flexibiliteit, in combinatie met de kennis en kunde op het gebied van hout en staal, zorgt ervoor dat jouw interieurwensen op een perfecte manier worden vertaald. Wanneer je zelf iets voor ogen hebt qua materiaal en design, laat het ze dan gerust weten, want ze denken graag met je mee om jouw ideeën te realiseren.

Kom eens langs in de werkplaats!

Ben je in de buurt van Amsterdam en ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van meubels en verlichting? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze werkplaats en om over jouw speciale wensen te praten. Wil je een bepaald product wel eens van dichtbij zien? Neem dan eerst even contact met ons op, want we hebben niet al onze producten standaard op voorraad. We zitten aan de Cruquiusweg 78A in Amsterdam. We kijken uit naar jouw bezoekje!

Check de website voor meer inspiratie

Voor wat inspiratie op het gebied van uniek interieur in Amsterdam, nodigen we je van harte uit om eens een kijkje te nemen op de website van Indusigns. In de afgelopen drie jaar hebben ze ontzettend veel verschillende opdrachten naar tevredenheid van de klanten uitgevoerd. We gaan graag voor je aan de slag om ook jouw interieurwensen om te zetten in een ontwerp, waar iedereen blij van wordt en waar je nog jaren van kunt genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten