dinsdag 31 januari 2017

Houten eettafel lamp kopen?

Eettafel lamp van hout

Robuuste eettafels met een stalen frame en een uniek houten blad zien we steeds vaker voorbij komen. Om de stijl en uitstraling van deze eettafel te versterken, moet ook de verlichting erboven bijpassend zijn. Sommige mensen kiezen dan voor een oude fabriekslamp, wat zeker mooi kan zijn. Maar wat denk je van een massief houten hanglamp? Een designlamp die de natuurlijke uitstraling van het houtenblad nog meer naar boven haalt. Wij bieden een ontzettend mooie optie; de ‘Woodlight’!
  • Kies voor iets unieks, kies voor een houten hanglamp boven jouw robuuste tafel
  • Inmiddels is de houten lamp helemaal doorontwikkeld en zijn we trots op het eindresultaat
  • Bestellen? Kies jouw gewenste lengte en de bewerking van de stalen ophanging
  • We hebben veel geschreven over de ‘Woodlight’. Neem gerust contact op bij vragen

Deze lamp van hout zie je nergens anders

Woodlight Houten Balk Indusigns
Bewerkte Frans eikenhouten balken, klaar om omgetoverd te worden tot houten eettafel lamp.
In het voorjaar van 2016 zijn we begonnen met het ontwikkelen van de ‘Woodlight’ en inmiddels zijn we helemaal tevreden over de uitwerking ervan. Het is een unieke hanglamp geworden, die ongeëvenaard is door andere lampendesigners. We zijn erg trots op het eindresultaat en weten zeker dat we ook uw interieur een enorme boost kunnen geven met deze designlamp. De combinatie van het karaktervolle hout, de subtiele stalen ophanging en de hoogwaardige LED-lijn in het armatuur, maken het plaatje helemaal af!

Hoe gaat het bestellen?

Heel simpel! Ga naar deze pagina en geef ons aan in welke lengte je de ‘Woodlight’ wil hebben. Je kunt kiezen uit de meter en de anderhalf meter variant. Vervolgens willen we nog graag van je weten in welke look we het staal van de ophanging moeten bewerken. Dit kan op drie manieren, namelijk; geborsteld, corten en gun metal. Eventueel zouden we de balklamp nog iets donkerder kunnen maken met een speciale lak. Geef dit ook even aan tijdens het bestelproces. De levertijd van de eettafel lamp is ongeveer 4 tot 5 weken. Het duurt even, maar je geduld wordt zeker beloond!

Wil je nog meer lezen over de ‘Woodlight’?

industriele-houten-hanglamp-woodlight-indusigns-amsterdam
De ‘Woodlight’ staat ook erg gaaf boven een industriële keuken.
Omdat we zo enthousiast zijn over deze eettafellamp (die trouwens ook prachtig is toe te passen in de keuken), hebben we al aardig wat geschreven over de lamp. Zo vind je hier bijvoorbeeld een uitgebreide tekst en hier en hier en hier en hier en hier en hier. Genoeg leesvoer dus om je helemaal in te lezen over de houten eettafellamp. We gaan graag voor je aan de slag in Amsterdam, om ook voor jou deze unieke designlamp af te monteren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten