dinsdag 31 januari 2017

Verlichting in Amsterdam

Amsterdamse verlichting

Wanneer je op zoek bent naar verlichting in Amsterdam, dan heb je genoeg keuze uit ontelbare winkels. Ben je echter op zoek naar unieke verlichting in de hoofdstad, dan wordt de spoeling al heel wat dunner. Veel mensen zoeken lampen, die je nergens anders aan zult treffen. Volledig uniek, industrieel en authentiek! Karaktervolle verlichting die jouw interieur in één klap de uitstraling geven, waar je naar zocht. Wij bieden deze lampen aan en maken zelfs verlichting op maat.
  • Unieke Amsterdamse verlichting (op maat) vind je bij Indusigns
  • Bij ons vind je alle soorten verlichting, karaktervol en uniek
  • Kom gerust bij ons langs om onze lampen te komen bekijken

Verschillende soorten lampen in Amsterdam

Karaktervolle Industriële Hanglampen van IndusignsVan hanglampen tot vloerlampen en van plafondlampen tot tafellampen, je vindt ze allemaal bij Indusigns in Amsterdam. Bijna iedere lamp is uniek, omdat we vooral oude materialen gebruiken en die verwerken in onze ontwerpen. We gebruiken vooral de materialen hout en staal, maar staan er ook voor open om andere materialen toe te passen in het ontwerp van onze verlichting. Check onze website voor de verschillende mogelijkheden. We weten zeker dat je er jouw gewenste lamp zult vinden!

Waar kun je ons bezoeken?

Werkplaats Indusigns Amsterdam
Klik op de foto voor het maken van een afspraak.
Onze werkplaats bevindt zich in Amsterdam-Oost, aan de Cruquiusweg 78A. In principe zijn we iedere dag geopend en bereikbaar, maar het komt wel eens voor dat we voor externe afspraken op pad zijn. Neem daarom altijd van tevoren even contact met ons op, voor het maken van een afspraak. We hebben niet alle verlichting op voorraad, maar we kunnen altijd even met je babbelen om te bekijken hoe jouw gewenste lamp eruit moet komen te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten