maandag 9 januari 2017

Indusigns in 2016

2016 in vogelvlucht

industriele-houten-hanglamp-woodlight-indusigns-amsterdam
Houten designlamp ‘Woodlight’.
Aan het eind van het jaar is het altijd goed om nog even terug te blikken. Tijdens dat terugblikken kom je er dan achter, dat je bepaalde opdrachten alweer helemaal vergeten was. Daarom halen we ze in dit artikel nog even naar boven. 2016 was een erg goed jaar voor Indusigns! We hebben erg veel maatwerkopdrachten uitgevoerd en ook onze webshop is steeds beter gaan lopen. Onze zelf ontworpen hanglamp ‘Woodlight’ is enorm goed ontvangen en ook de koperen hanglampen van oude boilers zijn een succes gebleken. In 2017 hebben we weer nieuwe doelen voor onszelf opgesteld en die gaan we stuk voor stuk weer proberen te halen. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van uitgevoerde opdrachten.

Tafelframes

tafelframe-indusigns-amsterdam
Uniek draadmodel als tafelframe.
In 2016 zijn we begonnen met het ontwerpen en maken van stalen en houten tafelframes. We kregen steeds meer de vraag om mee te denken over bijzondere ontwerpen. Van robuust en rauw tot subtiel en strak afgewerkt. We hebben verschillende stalen en houten tafelbladen voorzien van unieke frames. Heb je een prachtig tafelblad, maar twijfel je nog over het onderstel? Neem dan contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. We denken uiteraard graag met je mee en weten zeker dat we iets heel moois voor je kunnen maken!

Indusigns op kantoor

industriele-hanglampen-van-olievaten-indusigns-amsterdam
Grote industriële hanglampen op kantoor.
We hebben gemerkt dat vooral de zakelijke markt steeds belangrijker wordt voor ons. Zo hebben we bijvoorbeeld veel grote opdrachten mogen uitvoeren voor kantoorgebouwen. Onze robuuste verlichting past perfect bij de industriële uitstraling, die veel kantoren hebben. Op de foto hiernaast zie je bijvoorbeeld onze grote hanglampen van olievaten, die de ruimte de juiste sfeer meegeven. Daarnaast hebben we ook vele kantoren mogen voorzien van industriële plantenbakken. Een beetje groen op kantoor is nooit verkeerd en leidt zelfs tot een grotere productiviteit van werknemers. Ook in 2017 hopen we weer diverse kantoren van het nodige groen te mogen voorzien!
Industriële plantenbakken van olievaten.
Industriële plantenbakken van olievaten.

Nieuwe website in de lucht

website-indusigns-amsterdam
Check onze website nu!
Begin 2016 ging onze nieuwe website de lucht in. Na een stroeve start, is de website inmiddels helemaal omarmd door onze volgers. Iedere dag trekken we honderden unieke bezoekers, die allemaal op zoek zijn naar inspiratie of industriële items voor het interieur. Op onze website vind je onder meer een inspiratiepagina, waarop we alle foto’s bijhouden van producten die we in het verleden hebben gemaakt. Daarnaast houden we ook een blog bij, waarin we over interieur schrijven in de breedste zin van het woord. Ook onze stoere hondenmanden bieden we nog steeds aan via onze eigen website, maar inmiddels hebben we ook een speciale webshop opgezet voor deze manden.

Industriële bankjes van oude olievaten

industrieel-bankje-indusigns-olievat-amsterdam
Industrieel bankje van oud olievat.
Overal door ‘t land zie je ze wel staan; oude olievaten. Normaal gesproken gaan ze naar het oud-ijzer, maar wij hebben ook in 2016 weer veel vaten gered van de ondergang. Op de foto hiernaast zie je een heel roestig en verweerd olievat, dat rijp was voor de vuilnisbelt. Maar zie! We hebben het omgetoverd tot een ontzettend gaaf en industrieel bankje. Zo zie je maar weer; afval bestaat niet! Heb jij nog een oud vat staan en wil je er ook graag iets van laten maken? Stuur ons gerust een foto van jouw olievat en wij denken met je mee. Naast bankjes kun je natuurlijk nog veel meer moois maken van oude olievaten. Neem hiervoor eens rustig de tijd om onze website door te nemen.

Indusigns in de horeca

verlichting-melkbus-melkzeef-amsterdam-indusigns
Melkbus en melkzeef hanglampen in de Melkweg Amsterdam.
Behalve bij particulieren en winkeliers, vind je onze producten ook veel terug in de horeca. Zowel bij grote, als bij kleinere horecagelegenheden. Een van de mooiste opdrachten, op het gebied van horeca, was toch wel de verlichting van oude melkbussen voor de entree van de Melkweg in Amsterdam. Jaja, je leest het goed! Misschien wel de meest bekende zaak van Nederland wordt verlicht door onze unieke hanglampen van vintage melkbussen en melkzeven. Daarnaast hebben we ook opdrachten uitgevoerd voor strandtenten en kleinere cafés. Bijvoorbeeld in Castricum aan Zee en op Vlieland.
industrieel-design-interieur-indusigns-amsterdam
Oude en vintage vaten.

Nieuw kantoor

puddingfabriek-groningen-indusigns-kantoor
Het nieuwe kantoorgebouw van Gijs in Groningen.
Vanaf augustus is Gijs gaan werken vanuit een nieuw kantoor in Groningen. Vanuit de Puddingfabriek staat hij jullie dagelijks te woord via telefoon en email en is hij constant bezig met het in de markt zetten van de producten van Indusigns. Vooral op Facebook en Instagram is hij erg actief aanwezig. Wil je weten wat we iedere week zoal doen? Volg ons dan via de verschillende mediums en blijf overal van op de hoogte.  Het is een inspirerende omgeving met veel mensen, die ook net zijn begonnen met een eigen bedrijf. In alle opzichten is deze stap een win-win geweest tot nu toe!

Veeeeeeeeel maatwerk

industriele-salontafel-maatwerk-indusigns-amsterdam
Op maat gemaakte salontafels.
Ongeveer 2/3 van ons werk is maatwerk. Mensen willen vaak zelf een eigen twist geven aan een ontwerp. Denk hierbij aan producten in de gewenste kleur, met de gewenste afmetingen of met de gewenste hout- en/of staalsoort. Wij stellen ons erg flexibel op en hebben zowel op het gebied van hout en staal veel kennis in huis. Schroom dus niet om jouw ideeën aan ons kenbaar te maken! Op de foto hiernaast zie je een op maat gemaakte salontafel, die uitgeschoven kan worden. De tafel is erg praktisch en bespaart erg veel ruimte in het interieur.

Koperen ‘boiler’-lampen

koperen-hanglampen-indusigns-amsterdam
Koperen hanglampen van oude boilers.
Er zijn zoveel verschillende items, die je kunt hergebruiken in het interieur. Een van deze items zijn oude koperen boilers. Wat zijn ze gaaf! We hebben ze helemaal ontdekt in 2016 en inmiddels hangen onze koperen hanglampen verspreid door heel Nederland. Ze zijn op een prachtige manier verweerd en daardoor is er geen een hetzelfde. Ook in 2017 zullen we weer veel boilers proberen te verzamelen, zodat ons aanbod met koperen hanglampen voldoende zijn voor jullie allemaal!
industriele-plafondlamp-indusigns-amsterdam
Op maat gemaakte industriële plafondlamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten