maandag 9 januari 2017

Kast op maat laten maken?

Kast op maat

Wil je een kast op maat laten maken? Dat snappen we! Hoe gaaf is het om je eigen kast te ontwerpen?! Helemaal geschikt voor die ene hoek/plek/muur in jouw interieur. Houd je van een combinatie van hout en staal? Of wellicht een kast van enkel hout of staal? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij luisteren graag naar jouw wensen en vertalen die zo goed mogelijk in een ontwerp op maat. Laat je ons weten waar jij naar op zoek bent?
  • Een kast op maat laten maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
  • Denk goed na over de afmetingen  van de kast. Wat wil je er allemaal in kwijt?
  • Wat voor bewerking wil je voor het staal? En welk soort hout vind je het mooist?
  • Heb je nog andere wensen en/of eisen? Die nemen we allemaal mee in het ontwerp.

Wat moeten de afmetingen worden?

kast-op-maat-indusigns-amsterdam
Kast op maat.
Uiteraard is het belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over de afmetingen van de kast. Wat wil je erin kwijt kunnen en hoe moeten de ruimtes bijvoorbeeld verdeeld worden. Het is natuurlijk erg gaaf als je televisie er precies in past en dat er ook een vak is voor andere elektronica. Bekijk van tevoren ook goed, of de kast bij jou thuis naar binnen kan worden gebracht. Zo niet, dan moeten we in het ontwerp rekening houden met dit feit en bijvoorbeeld de kast in verschillende delen maken, die dan later aan elkaar kunnen worden bevestigd.

Welke materialen moeten worden gebruikt?

De soorten materialen die kunnen worden gebruikt voor de kast, zijn natuurlijk oneindig. Het staal kan in verschillende bewerkingen worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld staal of corten (roestig) staal. Ook voor het hout is de keuze oneindig. Wil je graag karaktervol en getekend hout of houd je juist van nieuwere planken? Het is goed om hier al een beetje een beeld over te hebben, voordat je ons benaderd met jouw ideeën. Natuurlijk denken we graag met je mee!

Heb je nog andere wensen?

Naast de afmetingen en de materialen, is het altijd mogelijk dat je nog aanvullende wensen en/of eisen hebt voor het eindontwerp. Al deze wensen en eisen nemen we mee in het eindontwerp, zodat we een uniek product voor je neerzetten, waar je heel erg blij van wordt. We gaan graag voor je aan de slag en weten zeker dat we iets heel moois en speciaals voor je kunnen ontwerpen en maken! Neem gerust contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten