woensdag 7 december 2016

Kast op maat? Waar laat ik de kast maken?

Laat jouw kast op maat door ons maken

Loop je al tijden met een idee in je hoofd met betrekking tot een kast op maat? Ben je op zoek naar iemand die jouw idee uitwerkt en jouw gewenste kast op maat maakt? Dan denken we dat wij zeker iets voor je kunnen betekenen. We horen graag wat jouw ideeën zijn en denken met je mee in het ontwerp. Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende schets van het ontwerp te ontvangen, zodat je van tevoren al voor ogen hebt hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien.
  • Laat jouw ideeën en wensen aan ons weten en wij denken graag met je mee over jouw kast op maat
  • Een kast op maat kun je qua afmetingen helemaal laten aansluiten bij jouw interieur
  • Wanneer je akkoord bent met het ontwerp, gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag
  • We gaan graag voor je aan de slag, om een unieke kast op maat te realiseren

Een kast zoals niemand anders

kast-op-maat-indusigns-amsterdam
Laat jouw kast op maat door ons ontwerpen en maken
Hoe gaaf is het om een unieke kast op maat toe te voegen in je interieur. Je bent namelijk niet alleen uniek en origineel, maar je kunt de kast qua afmetingen ook nog eens precies laten aansluiten bij jouw interieur. Heb je dus beperkte ruimte? Dan is een kast op maat altijd een goed idee! Vind je het gaaf om hout en staal met elkaar te combineren in het ontwerp? Ook dat is bij ons mogelijk. Schroom vooral niet om al jouw speciale wensen aan ons kenbaar te maken.

Hoe ziet jouw kast op maat eruit?

Hoeveel deurtjes wil je in jouw kast? Wat wordt de functie van de kast? Wil je staal en hout combineren en op welke manier? Wat voor look moet de kast krijgen? Het zijn allemaal vragen die voor jezelf moet beantwoorden. Heb je deze vragen duidelijk? Dan kunnen we beginnen met het ontwerpen van jouw gewenste kast op maat. Wanneer je akkoord bent met het ontwerp, gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Binnen een paar weken heb jij jouw kast in huis!

We wachten op jouw berichtje

Als je alles goed voor ogen hebt, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend ontwerp. We weten zeker dat we tot een uniek, passend en origineel design komen voor jouw kast op maat. In overleg maken we afspraken over bijvoorbeeld de levering van de kast. We gaan graag voor je aan de slag en zijn heel benieuwd naar jouw wensen en eisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten