dinsdag 31 januari 2017

Olievat decoratie. Stoer en robuust!

Olievaten ter decoratie geven de gewenste look

Waar je ook komt, beurzen, markten, winkels, horeca, overal kom je tegenwoordig olievaten tegen die worden hergebruikt. Ze worden vooral ter decoratie gebruikt, omdat ze meteen de gewenste industriële look geven. Ze zijn stoer, robuust en kunnen tegen een stootje. Met een olievat kun je alle kanten op! Geef je creativiteit de vrije loop. Ze worden gebruikt als reclamezuil, statafel, fauteuil, prullenbak, plantenbak, salontafel, hanglamp en dit is nog maar een selectie. Ben je ook op zoek naar olievaten ter decoratie?
  • Olievaten worden steeds vaker toegepast ter decoratie.
  • Zet olievaten neer buiten je winkel met logo, stoere reclame.
  • Onze statafels van olievaten zijn echte blikvangers en ook nog eens functioneel.
  • Met fauteuils van olievaten ben je origineel en vernieuwend
  • Grote industriële plantenbakken van olievaten. Wij maken ze.
  • Roestige hanglampen van olievaten, karaktervol en authentiek.

Olievaten met reclame

Olievat Decoratie Recalmezuil Indusigns Amsterdam
Witte olievaten voorzien van logo. Supergaaf om buiten je winkel neer te zetten.
Olievaten zijn ideaal geschikt om te gebruiken als blikvanger bij een winkel of evenement. Plak er je logo op en je hebt direct de ‘eyecatcher’ waarnaar je op zoek was. Laat er bijvoorbeeld wieltjes onder zetten, zodat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur of een bepaald merk? Ook dat is mogelijk! Zo laat je dit unieke item nog beter aansluiten bij jouw zaak of evenement. We hebben twee verschillende groottes, namelijk de 200L en 60L variant. Stuur ons jouw logo en wij zorgen ervoor dat jij binnenkort ook bent voorzien van een olievat ter decoratie!

Lekker hangen aan een olievat statafel

Statafel Olievat Indusigns Amsterdam
Onze statafels van olievaten zijn perfect toe te passen op een beursstand.
Sta je wel eens op een beurs met je bedrijf of heb je een horecazaak en ben je nog op zoek naar een stoer en industrieel item voor jouw klanten? Dan kan de statafel, gemaakt van een 200 liter olievat, een tof item zijn om toe te voegen op je beursstand of in je zaak. Het olievat wordt voorzien van een houten blad naar keuze. Ook voor onze statafels is het mogelijke om er een logo op te laten zetten, zoals op de foto hiernaast ook te zien is. De statafels zijn te groot om te verzenden, dus je zult ze wel zelf bij ons in Amsterdam op moeten komen halen. Maar dan maak je er gewoon gelijk een leuk dagje Amsterdam van!

Een olievat als fauteuil

Industriële Fauteuil ‘BP Green’
Stoere zitjes gemaakt van 200L olievaten
Zoek je nog unieke zitjes voor op het terras? Dan zijn onze olievat fauteuils altijd een goed idee. We werken de scherpe randen af met rubberen strips en maken het zitvlak van betonplex. Leg er wat kussens in en ze zitten comfortabeler dan je denkt. Ze zijn perfect te combineren met onze statafels van olievaten en bij voorkeur leverbaar in de kleuren zwart, groen en blauw. Met de olievatfauteuils ben je erg origineel en onderscheid je je zeker van de rest. Houd wel rekening met de levertijd van ongeveer 5 weken, dus als je ze op tijd wil hebben voor het terrasseizoen moet je het ons op tijd laten weten!

Industriële plantenbakken. Gaaf!

Industriële Plantenbak van Indusigns
Prachtige plantenbakken van olievaten, voor op het terras of op kantoor.
Dit is ook ontzettend gaaf! Industriële plantenbakken van olievaten. Deze plantenbakken vind je niet in de winkels en zijn ware blikvangers voor ieder kantoor en terras. De plantenbakken worden geleverd met wieltjes en een kunststof bak, zodat niet het gehele olievat gevuld hoeft te worden met aarde. Het terras is in een klap sfeervol en op kantoor staan de stoere plantenbakken ook enorm gaaf. Heb je al een plant voor ogen om er in te poten? Hiernaast op de foto geven we je een voorbeeld ter inspiratie. Cool hé?! Eventueel verven we de plantenbakken in de gewenste kleur. Je leest het al; ook voor de stoere plantenbakken is er van alles mogelijk! Daarbij komt ook nog eens dat een beetje groen op kantoor een positief effect heeft op de productiviteit. Win-Win voor jou en het milieu dus.

Een olievat als lamp

industriele-hanglamp-indusigns-amsterdam
Roestige olievat hanglampen van 200L vaten.
Jaja, olievaten zijn ook geschikt als lamp. We maken stoere hanglampen van 60L en 200L olievaten. Prachtig voor boven de bar! We leveren ze eventueel in iedere gewenste kleur. Laat jouw industriële verlichting dus perfect aansluiten bij je bedrijfskleuren. We bieden verschillende exemplaren aan in onze webshop en nodigen je van harte uit om eens een kijkje te nemen. Eventueel maken we de hanglampen van olievaten ook met een roestige look. Dat geeft nog meer karakter en uitstraling aan het geheel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten