woensdag 7 december 2016

Hoe krijg ik een industrieel interieur?

Wil je ook een industrieel interieur?

Na het lezen van dit artikel weet je ook hoe je een industrieel interieur in huis krijgt. Het interieur is ontzettend belangrijk. Het is namelijk de plek waar je veel bent tijdens je leven! Een plek die rust moet geven en waar je tevreden over hoort te zijn. Veel mensen houden van basic en industrieel, maar weten niet precies welke items en kleuren ze moeten toepassen in hun inrichting. Dat gaan we jou vertellen in dit artikel!
  • Na het lezen van dit artikel weet je hoe je ook een industrieel interieur krijgt
  • Houd je interieur basic, minimalistisch en authentiek voor een optimale industriële uitstraling
  • Kies voor de juiste industriële verlichting. Wij hebben hanglampenvloerlampen en tafellampen
  • Items met rechte lijnen refereren aan de ouderwetse fabriekspanden en geven de juiste sfeer
  • Heb je nog vragen over het industriële interieur? Stel ze gerust aan ons!

Basic, minimalistisch en authentiek

Industriële Verlichting van IndusignsHet creëren van een industrieel interieur hangt samen met een aantal essentiële onderdelen. Het is ontzettend belangrijk dat je het interieur zo basic mogelijk houdt. Gebruik sobere kleuren, kies voor authentieke items van hout, beton of staal en houd het vooral minimalistisch. Natuurlijk is het mogelijk dat je als blikvanger een item kiest, die een beetje uit de toon valt. Gebruik vooral de kleuren zwart, wit en grijs. Deze kleuren doen het meest denken aan oude fabrieken en juist die uitstraling wil je bereiken in huis.

Kies voor de juiste industriële verlichting

Verlichting is ontzettend belangrijk in het industriële interieur. Industriële lampen hangen vaak op ooghoogte en zijn daardoor altijd in het zicht. Juist deze lampen geven meteen de sfeer die je zoekt. Wil je niet zo’n standaard fabriekslamp die je tegenwoordig overal aantreft, maar wil je echt iets unieks en authentieks? Dan raden we je aan om onze industriële verlichting eens te bekijken. We hebben hanglampen, vloerlampen, tafellampen en eventueel maken we zelfs jouw lievelingslamp op maat! Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Kies voor rechte lijnen

Industriële Hanglamp 'Woodlight' IndusignsEen industriële inrichting kenmerkt zich door strakke lijnen. Kies daarom items die hieraan voldoen. De ouderwetse fabrieken werden ook altijd als blokken gebouwd en de rechthoekige items in jouw interieur, refereren dan dus naar deze industriële gebouwen. Rechte lijnen zijn daarnaast ook nog eens minimalistisch en basic en sluiten zodoende goed aan bij het industriële interieur. Misschien moet je ook eens kijken naar onze houten en stalenbalklampen. Deze lampen zijn namelijk uitermate geschikt om jouw industriële interieur helemaal af te maken.

Heb je nog meer vragen?

Natuurlijk is het mogelijk dat je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen hebt over het industriële interieur. Op onze website vind je de mogelijkheid om een chatsessie met ons aan te gaan en daarnaast staat het je altijd vrij om ons een mail te sturen. We helpen je graag een handje en zijn altijd bereid om je hier en daar wat advies te geven over het industriële interieur. We hopen dat jij nu ook weet hoe je tot een industrieel interieur komt. We wensen je in ieder geval veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten