woensdag 7 december 2016

Koperen hanglamp? Een ware trend in het interieur!

Waarom een koperen hanglamp?

Tijdloos, warm en makkelijk toe te passen in verschillende interieurs. Unieke items van koper zijn een mooie keuze voor jouw interieur. Heb je bijvoorbeeld zwarte, witte en grijze tinten in huis? Dan is koper de ideale aanvulling! Je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Nou, wij houden ervan! Daarom bieden we sinds kort een koperen hanglamp aan in onze webshop. Ze zijn van koper, maar dan ook nog eens van verweerd koper. Hoe karaktervol wil je het hebben?! Ontzettend gaaf, uniek en origineel.
  • Wij bieden karaktervolle en unieke koperen hanglampen aan in onze webshop
  • Koper is erg duurzaam, steeds schaarser en daardoor erg gewild
  • Wij laten onze koperen lampen graag verweerd, dat geeft meer uitstraling

Koper is stijlvol en stoer!

koperen-hanglamp-indusigns-amsterdam-1
Originele en authentieke koperen hanglampen voor boven de eettafel.
Koper is een duurzaam metaal, dat bijna volledig gerecycled kan worden. Ook wordt de voorraad koper steeds kleiner en daarom wordt de prijs steeds hoger. Het is een erg gewild metaal en ook onder interieurliefhebbers is het steeds meer geliefd. Koper heeft een stijlvolle uitstraling en vooral verweerd koper geeft een prachtig authentiek effect. Het is ook een stoer metaal, dat erg goed past bij bijvoorbeeld het industriële interieur. Ben je nog op zoek naar mooie verlichting? Bekijk dan onze koperen hanglampen!

Glansrijk en opvallend

Met een koperen hanglamp boven de eettafel haal je letterlijk wat glans in huis. De roodbruine kleur brengt warmte in de huiskamer. Het is een prachtig metaal, dat net even wat meer brengt dan andere metalen. Vaak zie je de volledig gladde en egale koperen hanglampen. Wij vinden deze lampen nogal saai en laten de koperen lampen liever authentiek en verweerd. De kleureffecten van verweerd koper zijn werkelijk verbazingwekkend. Ben je er ook benieuwd naar geworden? Lees er dan hier meer over!

Koperen lamp komen bekijken?

We hebben een aantal koperen hanglampen op voorraad en je kunt ze bij ons in Amsterdam komen bekijken. Laat je inspireren en kom dus gerust even bij ons langs. Hoeveel lampen heb je nog in je interieur? Laat het ons weten en we gaan graag voor je aan de slag om meer unieke hanglampen voor jou te maken. Heb je nog vragen over onze lampen van koper? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten