woensdag 7 december 2016

Balklamp neemt het zicht niet weg. Ideaal!

Leuk zo’n hanglamp, maar je kijkt er wel steeds tegen aan

Misschien herken je het wel. Je uitzicht naar buiten is hartstikke mooi, maar wordt nu belemmerd door die hanglamp boven de eettafel. Hoe lossen we dat op, horen we je denken. Wij hebben de oplossing. Onze houten balklamp ‘Woodlight’ is namelijk rank en neemt vanaf de zijkant gezien bijna geen zicht weg. Om precies te zijn 8.4 x 8.4 centimeter. Vanaf nu heb je én een prachtige LED-lamp boven de eettafel én een onbelemmerd uitzicht naar buiten of de rest van je interieur. Twee vliegen in één klap dus.
  • Onze balklamp ‘Woodlight’ beperkt het zicht maar minimaal
  • Het licht wordt effectief verspreid over de eettafel
  • Het is altijd mogelijk om de balklamp bij ons in Amsterdam te komen bekijken
  • Heb je nog andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op

Er kleven nog meer voordelen aan de balklamp

houten-balklamp-woodlight-indusigns-amsterdam1
De ‘Woodlight’ is rank en beperkt het zicht minimaal.
Behalve dat het zicht naar buiten of op de rest van je mooie interieur intact blijft, wordt het licht boven je eettafel ook nog eens op een erg effectieve wijze verspreid. Normaal gesproken moet je rekening houden met de diameter van de hanglamp voor het lichtbereik (wat het zicht natuurlijk weer belemmerd). Daarnaast moet je spelen met de hoogte van de lamp, zodat de hanglamp de hele tafel verlicht. In het geval van onze houten balklamp ‘woodlight’ is dit dus niet het geval! Je hangt de LED-lamp op en klaar is Kees.

Wil je de lamp eens komen bekijken?

Dat kan! Geen enkel probleem. Wij hebben een prototype in onze werkplaats, dus je bent van harte welkom om de lamp te komen bekijken. Wellicht heb je nog speciale wensen of eisen voor de lamp en die kun je dan gelijk met Chiel, onze designer, bespreken. Hij staat altijd open voor jouw input en denkt graag met je mee over jouw speciale ideeën.

Wil je meer informatie over de lamp?

Ook dat is mogelijk! Gijs staat iedere dag voor je klaar, om je te voorzien van de nodige info. Niet alleen over de ‘Woodlicht’ houten balklamp overigens, maar over alle producten die we aanbieden. We hebben sinds kort een chatservice toegevoegd op onze website, zodat je jouw vraag live aan Gijs kunt stellen. Hij probeert jouw vraag z.s.m. te beantwoorden. Mocht dit nou niet lukken, mail ons dan even!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten