woensdag 7 december 2016

Tafel op maat. Waar laat ik hem maken?

Wil je een tafel op maat laten maken?

Heb je een mooi idee in je hoofd zitten met betrekking tot een tafel? Ben je zelf niet in staat om deze tafel te realiseren? Ben je op zoek naar iemand die jouw ideale tafel op maat kan maken? Dan raden we je zeker aan om verder te lezen. Wij vertalen namelijk de wensen van de klant in een ontwerp en gaan vervolgens aan de slag om jouw tafel op maat te maken. We staan open voor al jouw input en denken graag met je mee in het ontwerp. We hebben een ruime kennis op het gebied van hout en staal en kunnen deze twee materialen dus ook op een prachtige manier combineren.
  • Wil je een tafel op maat laten maken? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden
  • Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan denken we graag met je mee voor een prachtig eindresultaat
  • Wil je jouw tafel op maat snel geleverd hebben? Dan ben je bij ons op het juiste adres
  • Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat zijn jouw wensen voor de tafel?

industriele-meubels-indusigns-amsterdam2-1024x768
Wij maken jouw gewenste tafel op maat.
Vaak hebben mensen al een goed idee bij de tafel die ze willen laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afmetingen, het soort hout en het onderstel van de tafel. Laat ons gerust al jouw speciale wensen weten en dan nemen wij deze mee in het ontwerp. Ben je er nog niet helemaal uit of kom je er zelf nog niet helemaal uit? Dan zijn we altijd bereid om vrijblijvend met je mee te denken en hier en daar tips te geven voor een prachtig eindresultaat. We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën!

Snelle levertijd

Wanneer je normaal gesproken een tafel op maat wil laten maken, dan loop je vaak aan tegen lange levertijden. Dit kan nog wel eens vervelend zijn, omdat je jouw tafel op maat gewoon snel wil toevoegen in het interieur. Met ons is echter alles bespreekbaar. Je merkt het al; alles is mogelijk. Tijdens het hele proces houden we je op de hoogte over de voortgang, zodat je mooi kunt volgen hoe jouw tafel vorm krijgt. Over de levering zijn ook flexibele afspraken te maken. Daar komen we zeker uit!

Wil je nog meer informatie?

industriele-bank-van-olievat-indusigns-amsterdam
Neem gerust contact met ons op.
Natuurlijk is het mogelijk dat je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebt. Stel ze gerust! Dit kan op verschillende manieren. We hebben bijvoorbeeld een contactformulier op onze website. Daarnaast is het mogelijk om ons te bellen op 0651167520. Mocht dit nummer geen gehoor geven, neem dan contact op met 0651164951. Tot slot is het mogelijk om jouw vragen live te stellen via onze chatservice op de website. We zien jouw reactie graag tegemoet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten