woensdag 7 december 2016

Houten design balklamp ‘Woodlight’

Meer over onze houten balklamp ‘Woodlight’

Uniek, vernieuwend, origineel, natuurlijk en verfrissend. Het zijn termen die gekoppeld kunnen worden aan onze houten balklamp ‘Woodlight’. Een lamp die zich kenmerkt door haar natuurlijke uitstraling, door een combinatie van karaktervol hout en stoer staal. De lamp kan in verschillende interieurs worden toegevoegd en hangt inmiddels boven industriële tafels, moderne bureaus en in klassieke woonkamers. Ben jij ook nog op zoek naar een echte ‘eyecatcher’ voor jouw interieur? Dan is de ‘Woodlight’ zeker het overwegen waard!
  • De ‘Woodlight’ heeft een natuurlijke uitstraling door de combi van hout en staal
  • Het zicht op het interieur wordt minimaal weggenomen door de houten balk
  • Het hout en staal kunnen op diverse manieren worden bewerkt
  • De designlamp wordt geleverd met een professionele LED-lijn

De voordelen van een balklamp

industriele-houten-design-hanglamp-woodlight-indusigns-amsterdam4
Design balklamp ‘Woodlight’ van Indusigns.
Er kleven verschillende voordelen aan de balklamp. Een van de grootste voordelen is dat de houten lamp weinig zicht wegneemt. Kijk je er van de zijkant tegenaan? Dan kijk je enkel tegen een oppervlakte van 84mm x 84mm aan en dat is verwaarloosbaar. Je houdt zodoende mooi zicht op de rest van het interieur. Daarnaast zorgt de balklamp ervoor dat het licht wijd verspreid wordt over bijvoorbeeld de robuuste eettafel. Het armatuur van de ‘Woodlight’ is namelijk veel langer dan de gemiddelde hanglamp en heeft daardoor een groter lichtbereik.

Verrassende combinatie van hout en staal

In het design van de ‘Woodlight’ worden hout en staal op een verrassende manier met elkaar gecombineerd. Het karaktervolle hout voert de boventoon in het ontwerp en het staal zorgt voor een subtiele en stijlvolle uitstraling van de ophanging. Zowel het hout en het staal kunnen in verschillende combinaties worden toegepast. Kies bijvoorbeeld voor geborsteld staal of staal met een roestige look. Wil je een egale houten balk of gaat je voorkeur juist uit naar een getekende houten balk met scheuren en noesten? Het is allemaal mogelijk!

Professionele LED-verlichting

Industriële Houten Design Hanglamp 'Woodlight' Indusigns Amsterdam
Design balklamp ‘Woodlight’ van Indusigns.
Om het unieke ontwerp van de design verlichting nog meer kracht bij te zetten, hebben we gekozen voor een hoogwaardige LED-lijn. Deze LED-lijn voldoet aan alle moderne standaarden en levert werkelijk prachtig licht. Van functioneel wit tot sfeervol warm licht. Behalve het armatuur, zorgt dus ook het licht voor een unieke beleving. De houten balklamp is een uniek stukje verlichting, die het ontbrekende stukje zal zijn in de mooie puzzel van jouw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten