woensdag 7 december 2016

Unieke lamp van houten balk. Dat is gaaf!

Hangende balklamp van hout en staal

Lampen zijn vaak gemaakt van kunststof of van staal, van glas of van plastic. Maar hoe gaaf is het dan om voor een balklamp van hout te kiezen. Houten lampen zijn zijn relatief zeldzaam en hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Met een houten hanglamp ben je origineel en vernieuwend. Mede hierom hebben wij onze energie en kennis ingezet, om een werkelijk te gek ontwerp te realiseren. Dit heeft uiteindelijk geleid tot onze hanglamp van hout ‘Woodlight’, een lamp die je niet snel ergens anders zult vinden.

Voor welke lamp kies jij?

houten-balklamp-woodlight-indusignsOnze ‘Woodlight’ hanglamp wordt geleverd met verschillende bewerkingen. Zo kun je zelf kiezen hoe lang de lamp moet worden en wat de afwerking van het hout moet worden. Daarnaast kan ook het staal van de ophanging diverse bewerkingen krijgen. Van roestig tot geborsteld staal, het kan allemaal. Het is een indrukwekkend stukje verlichting, waar je vele jaren plezier van zult hebben. Laat ons weten wat jouw speciale wensen zijn en dan gaan wij ons best doen om jouw ideale balklamp te realiseren.

Hout in het interieur

Hout is al vele eeuwen lang niet meer weg te denken uit het interieur. Denk bijvoorbeeld aan kasten en  tafels. Door de jaren heen veranderd wel de kijk op hout in het interieur. Een trend die je nu veel terugziet in huis, is dat je mag zien dat het hout een boom is geweest. Het hout hoeft niet per se egaal te zijn en mag best wat scheuren en noesten bevatten. En dat is juist het mooie van onze houten verlichting. In onze balklamp ‘Woodlight’ vind je ook scheuren en noesten terug. Het geeft de lamp meer karakter en maakt iedere hanglamp uniek.

Kies jij ook voor een hanglamp van hout?

Chiel Bodt Indusigns DesignerWe hebben al veel geschreven over onze houten hanglamp. Zo kun je bijvoorbeeld meer lezen op de productpagina. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog steeds vragen hebt over de houten lamp. Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. We zijn bereid om al je vragen persoonlijk te beantwoorden en willen jou graag enthousiasmeren over ons unieke ontwerp. We weten zeker dat de ‘Woodlight’ ook in jouw interieur een prominent plekje in zal nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten