woensdag 9 november 2016

Stalen onderstel tafel laten maken?

Wij ontwerpen en maken stalen onderstellen voor tafels

Een van de meest populaire items in het interieur is de eettafel. Deze eettafel is vaak een echte blikvanger in huis. Tegenwoordig kiezen interieurliefhebbers steeds vaker voor industriële tafels van hout en staal. Ze zijn stoer, tijdloos en robuust. Als je mooi hout voor een tafelblad hebt gevonden, moet je nog op zoek naar een bijpassend stalen onderstel. En daarvoor ben je bij ons op het juiste adres. Wij ontwerpen en maken namelijk unieke stalen onderstellen voor allerlei soorten tafels.
  • Laat jouw stalen onderstel ontwerpen en maken door ons
  • Als je de nadruk wil leggen op het houten tafelblad, dan kies je voor een subtiel onderstel
  • Wil je jouw favoriete tafel snel in huis hebben? Neem dan contact met ons op
  • We weten zeker dat we tot iets heel moois en unieks komen voor jou

Kies je voor een robuust of subtiel stalen onderstel?

industriele-stalen-spinnenpoten-als-tafelpoten-indusigns2
Stalen ‘spinnenpoten’
Als je de nadruk wil leggen op het mooie houten tafelblad dat je hebt gekozen, dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een subtiel ontworpen stalen onderstel. Zoals je kunt zien op de foto hiernaast, hebben wij deze expertise. Het ontwerp op de foto noemen mij stalen ‘spinnenpoten’. Het ontwerp lijkt fragiel, maar is sterk genoeg om een tafelblad van meer dan honderd kilogram te dragen. Wil jij ook zo’n uniek ontworpen onderstel voor jouw tafel? Laat ons dan weten wat jouw wensen zijn!

Wij denken graag met je mee

industriele-salontafel-indusigns1
Op maat ontworpen salontafel.
Kom je er zelf niet helemaal uit qua tafelblad en onderstel? Wij denken graag met je mee en kunnen je ideeën en een vrijblijvende schets sturen voor jouw eettafel. Er is heel veel mogelijk, met veel verschillende materialen. Zo kunnen we het hout op verschillende manieren bewerken, net als het te gebruiken staal. Wil je het heel glad en strak? Geen probleem! Wil je het ontwerp juist robuust en stoer? Ook dat komt helemaal goed. Je merkt het al; bij ons is er van alles mogelijk! Wil je jouw favoriete tafel dus snel toevoegen aan het interieur? Neem dan snel contact met ons op!

We wachten op je bericht

Heb je al goed voor ogen hoe jouw ideale tafel er uitziet? Weet je welk soort hout je mooi vindt en hoe je het stalen onderstel graag wil hebben? Mail ons dan jouw ideeën en we weten zeker dat we samen tot iets heel moois en unieks komen. Check onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden van eerder werk. We gaan graag voor je aan de slag en we wachten op jouw mailtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten