dinsdag 5 april 2016

Stoere bench voor hond?

Hondenbench, stoer en industrieel

Als je een nieuwe viervoeter in huis haalt, dan wil je natuurlijk dat jouw hond een lekker plekje in huis krijgt. Een mooie hondenmand of een stoere bench. Nou, je hoeft niet meer verder te zoeken hoor. Onze industriële hondenmanden en benches voldoen namelijk aan al jouw eisen. Ze zijn sterk, stoer en super origineel. Vaak gemaakt van oude olievaten, hoe gaaf is dat? Je bent vast erg nieuwsgierig geworden! Lees dan snel verder!
  • Op zoek naar stoere bench voor hond? Bekijk dan onze website!
  • Voor onze benches gebruiken we staal, hout en rubber. Ze zijn supersterk.
  • Check onze speciale Facebookpagina voor voorbeelden!
  • Speciale wensen? Samen komen we tot een supergaaf item!

Bench van staal, hout en rubber

Industriële Hondenmand 'Dog De luxe' IndusignsZoals hierboven al vermeld, maken we een stoere hondenmand of bench vaak van gebruikte stalen olievaten. Deze bewerken we en toveren we om tot unieke plekjes voor jullie honden. De scherpe randen werken we natuurlijk goed weg, door middel van een rubberen profiel. Tot slot maken we een houten plank in de hondenbench, zodat jouw hond heerlijk kan liggen. Eventueel leveren we bij de hondenbench ook nog een handgemaakt kussen van denim spijkerbroeken. Supergaaf en stoer!

We hebben nog meer!

Natuurlijk hebben we nog meer. Zoals verschillende stoere hondenmanden en zelfs kattenmanden van oude industriële jerrycans uit het leger. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Voor de grotere honden is een stoere bench van een 200 liter olievat natuurlijk wel het gaafst! Zie je jouw huisdier al chillen in onze bench? Inmiddels genieten al heel veel honden in Nederland van hun stoere hondenmand en bench en ze waren allemaal tevreden! Bekijk onze speciale Facebookpagina maar eens!

Speciale wensen voor de hondenbench?

Stoere hondenmanden van olievaten
Stoere kleine hondenmand.
Natuurlijk kan het zo zijn dat je speciale wensen hebt voor onze industriële hondenbench. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het open vlak, of de hoogte van de poten, of misschien wel de kleur. Het is allemaal mogelijk! Samen komen we tot een fantastisch ontwerp voor jouw viervoeter! En zeg nou zelf.. Iedere hond is toch een supermooi en origineel plekje waard?! Wij vinden van wel en zullen daarom met veel plezier blijven doorgaan met het maken van stoere hondenmanden en benches!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten