woensdag 6 april 2016

Industrieel interieur voor jouw horecazaak?

Op zoek naar industrieel interieur voor horeca?

Industrieel interieur kan van alles zijn! Van fauteuils tot tafels en van banken tot toffe industriële items. Wij hebben in het verleden al talloze horecagelegenheden aangekleed met onze industriële producten. Zo maakten we al eens terrasmeubels voor een café, hebben we de bar verlicht van verschillende restaurants en hebben we ook lobby’s van hotels industrieel aangekleed. Onze producten worden gemaakt van ‘afval’ en dat zorgt voor de unieke uitstraling, waar jij naar zoekt!
  • Wij hebben in het verleden al talloze horecagelegenheden industrieel aangekleed!
  • Ook voor unieke industriële items ben je bij ons op het goede adres!
  • Al onze industriële meubels zijn geheel naar wens aan te passen!

We maken niet alleen meubels!

Industriële Wandjes Indusigns AmsterdamNaast industriële meubels, maken we ook industriële items op maat. Zo kwam laatst een restaurant bij ons, omdat ze vonden dat hun tafels iets te dicht op elkaar stonden en de bezoekers wel wat extra privacy konden gebruiken. We hebben toen industriële scheidingswandjes voor ze ontworpen. Deze hebben we gemaakt van gebruikte olievaten. We hebben ze platgewalst en in een stalen frame gehangen. Ze zijn supergaaf geworden en sloten perfect aan bij de rest van het interieur van dit restaurant!

Iets nodig voor op het terras?

Ook voor op het terras hebben we de nodige industriële producten. Zo maken we op maat gemaakte terrasmeubels. Ze zijn geheel naar wens te maken en aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan de breedte, hoogte en de bedrukking met het logo van jouw horecazaak. Ook de kleuren zijn eventueel naar wens aan te passen. Al moeten we zeggen, dat we producten van originele olievaten toch het mooist vinden qua karakter!

Heb je andere ideeën?

We vinden het altijd supergaaf wanneer mensen met een bepaald idee bij ons komen, maar nog niet helemaal weten hoe dit vormgegeven moet worden. Dit is voor ons altijd weer een mooie uitdaging. Door middel van een vrijblijvende schets kunnen we jouw ideeën vaak wat beter visualiseren. In onderling overleg komen we vervolgens tot een ontwerp en uiteindelijk tot een uniek en supergaaf eindproduct. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten