maandag 25 april 2016

Sfeervolle horeca verlichting van Indusigns

Unieke sfeerverlichting in horeca

Als je jouw horecazaak inmiddels hebt aangekleed met mooie meubels, is het noodzaak dat er ook passende verlichting wordt toegepast. Naast functionele verlichting is het tevens belangrijk om sfeerverlichting aan te schaffen. Voor passende sfeerverlichting ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Met onze industriële verlichting onderscheid je je van de concurrenten. Onze lampen zijn namelijk stuk voor stuk uniek en alleen bij ons te verkrijgen. We maken onder andere industriële verlichting van olievaten, zinken tonnen en koperen ketels. Ze passen perfect in het industriële interieur, maar onze koperen hanglampen passen bijvoorbeeld ook perfect bij de wat chiquere gelegenheden.
  • Wij ontwerpen en maken verlichting van olievaten, zinken tonnen en koperen ketels.
  • Onze verlichting van olievaten is geheel naar wens aan te passen qua kleur en grootte.
  • Onze verlichting van zinken tonnen is authentiek, karaktervol en uniek!
  • Bij onze koperen sfeerverlichting komen de mooiste kleuren naar boven.

Sfeerverlichting van olievaten

Industriële Hanglamp Kantoor Indusigns Amsterdam
Industriële sfeerverlichting van olievaten.
We hebben al meerdere opdrachten uitgevoerd voor clubs, cafés, restaurants en hotels. Vaak hebben we hierbij gebruik gemaakt van gebruikte olievaten. Ze hebben veel karakter en sluiten goed aan bij de industriële stijl, maar ook bijvoorbeeld bij de Caribische stijl. Als je een paar industriële hanglampen toepast boven de bar, heb je de sfeer waar je naar zocht. Stoer, industrieel en karaktervol. Onze sfeerverlichting van olievaten wordt geheel op maat gemaakt. Kies bijvoorbeeld de grootte en de kleur zelf.

Sfeerverlichting van zinken tonnen

Industriële Hanglampen van Zink in Horeca Amsterdam
Onze zinken hanglampen boven de bar.
Je ziet ze steeds minder in Nederland, omdat ze vaak oud en versleten zijn en misschien wel weg worden gegooid. De zinken tonnen, die je vaak aantreft bij boerderijen in oude schuren. Doodzonde, want de meeste mensen hebben niet door dat je nog zoveel kunt met deze zinken tonnen. Ze zijn authentiek, hebben veel karakter en stuk voor stuk uniek. Dat zorgt ervoor dat zonde lampen niet snel vervelen. Het is sfeerverlichting die je nergens anders aan zult treffen. Als horecazaak ben je echt uniek en zullen je klanten genieten van de geschiedenis die de sfeerverlichting uitademt.

Sfeerverlichting van koper

Industriële Koperen Hanglamp Indusigns Amsterdam
Industriële hanglampen van koperen ketels.
Koper is enorm populair en helemaal terug in het interieur. Ook in de horeca wordt dit mooie metaal weer steeds vaker toegepast. Wij maken prachtig grote en kleine hanglampen van koperen ketels. Als je de ketels oppoetst, komen werkelijk de mooiste kleuren naar boven. Dit brengt superveel karakter met zich mee en geeft een warme uitstraling aan het interieur. Als sfeerverlichting zijn onze koperen hanglampen perfect voor de horeca. We hebben ze in twee verschillende maten. Bekijk onze website voor wat voorbeelden van koperen hanglampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten