woensdag 13 april 2016

Verlichting in horeca! Top 3 sfeerverlichting!

Welke verlichting kies je?

Als horeca-ondernemer probeer je je altijd te onderscheiden van je concurrenten. Dit kan op allerlei manieren, zoals de menukaart, de openingstijden, het personeel, interieur en de verlichting. De verlichting is misschien nog wel het belangrijkste! Je wil klanten naar binnen trekken en dat doe je vaak met de eerste indruk die een klant krijgt. Als het interieur dan ‘catchy’ is, dan sta je eigenlijk al met 1-0 voor! Klanten drinken graag hun drankje in een inspirerende omgeving en daarom is het belangrijk dat je hier veel tijd en energie insteekt. Uiteindelijk zal de aankleding van jouw zaak, zich altijd terugbetalen!
  • Als horeca-ondernemer is het belangrijk dat je je onderscheidt van de concurrentie.
  • Functionele verlichting is belangrijk, maar sfeerverlichting is even zo belangrijk!
  • Onze verlichting van olievaten is stoer en eigenlijk overal toe te passen!
  • Onze verlichting van oude zinken tonnen is mysterieus en erg karaktervol!
  • Koper is terug in het interieur! Koperen hanglampen zijn populair!

Sfeerverlichting in horeca

Natuurlijk is het belangrijk dat de functionele verlichting in de zaak voldoende is. Mensen zitten niet graag in een te donkere hoek, maar ook niet graag in de spotlights. Stem dit dus goed af! Natuurlijk zorgt functionele verlichting niet voor een bepaalde sfeer! Daarvoor heb je sfeerverlichting nodig en die leveren wij. We laten onze verlichting perfect aansluiten bij de aard en het karakter van het pand en de rest van het interieur. Het is zelfs mogelijk om de sfeerverlichting aan te laten sluiten bij het soort horeca. Neem bijvoorbeeld een bierbrouwer. Wij zijn dan in staat om verlichting te maken op basis van biervaten! Dit staat erg stoer en mensen zien gelijk de verbinding die je hebt gelegd tussen jouw product en het interieur!

1. Verlichting van olievaten

Industriële Hanglamp 'Section Light' IndusignsOnze lampen van olievaten zijn eigenlijk overal toe te passen. Van Caribisch restaurant tot café in industrieel pand! We leveren ze in verschillende maten en afwerking. Sommige mensen vinden het mooi als er roest en krasjes op de lampen aanwezig is en andere vinden het juist mooi als dit zo weinig mogelijk is. De lampen hebben een stoere uitstraling en zullen niet snel vervelen. Ze zijn leverbaar met en zonder ribbels op de vaten en in verschillende kleuren en soorten. Ben je op zoek naar een specifiek merk olievat, zoals Shell, BP of Texaco? Geen probleem, wij gaan graag voor je op zoek!

2. Verlichting van zinken tonnen

Industriële Hanglampen van IndusignsNaast olievaten maken we ook veel gebruik van authentieke zinken tonnen. Deze tonnen vind je nooit in grote getallen op dezelfde plek. We rijden vaak stad en land af om deze prachtige vaten op te sporen. Ze ademen geschiedenis uit en hebben iets mysterieus over zich! Waar zal het al die jaren hebben rondgezworven? Juist dit vraagteken maakt deze lampen zo interessant. Ze hebben superveel uitstraling en spreken tot de verbeelding. Wil je dus echt iets unieks in jouw zaak? Dan raden we je absoluut deze verlichting van zinken tonnen aan. Dit zul je waarschijnlijk nergens anders aantreffen! Je onderscheidt je echt van de rest!

3. Verlichting van koperen vaten

Industriële Koperen Hanglamp Indusigns AmsterdamJe kent ze misschien wel. De koperen ketels die vroeger als boiler dienden in de huizen. Koper is helemaal terug in het interieur en dus zijn deze koperen boilers erg populair geworden. Niet alleen om de koperprijs, maar ook omdat er nog zoveel moois van gemaakt kan worden! Iedere keer staan we weer versteld, wanneer we zo’n oude boiler oppoetsen met koperpoets. Sommige ketels zijn tientallen jaren oud, maar als je ze poets zie je dat er niet meer aan af. Er komen prachtige kleuren en tekeningen op het koper tevoorschijn, die toch nog de leeftijd verraden. Het zijn werkelijk prachtige hanglampen en echte blikvangers in de horeca! Stoer, maar toch chique!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten