vrijdag 15 april 2016

Hanglamp van biervat? Wij maken het?

Een biervat als hanglamp in de kroeg!

Hoe gaaf is het om verlichting in je horecagelegenheid toe te voegen, die past bij de drank die je schenkt?! Denk bijvoorbeeld aan hanglampen van biervaten. Als je een ruime bierkaart hebt, dan kan het supergaaf zijn om verlichting van oude biervaten toe te voegen aan het interieur van jouw kroeg. Deze biervaten zijn van staal of van hout en hebben vaak een prachtige vintage uitstraling. Schenk jij ook lekkere speciaal biertjes? Dan zijn hanglampen van biervaten waarschijnlijk de geschikte aankleding.
  • Heb je een uitgebreide bierkaart? Dan kunnen hanglampen van biervaten erg gaaf zijn!
  • Stalen biervaten zijn vaak prachtig verweerd en krijgen daardoor veel karakter!
  • Houten biervaten lenen zich ook uitstekend voor het omtoveren in unieke verlichting.
  • Is jouw drankkaart op andere drank gericht? Geen probleem!

Een stalen biervat als verlichting?

Industriële Hanglamp 'Rusty Brew' IndusignsBiervaten heb je in verschillende uitvoeringen. Zo heb je ze van hout, maar ook bijvoorbeeld van staal. Omdat de biervaten vaak al decennia oud zijn, zijn ze prachtig verweerd! Hierdoor krijgen ze veel karakter en zijn ze uitermate geschikt om er industriële hanglampen van te maken voor de horeca! Vaak treffen we nieuwe stalen biervaten aan en heel soms dus oude. We verzekeren je dat je unieke verlichting in huis haalt, met de hanglampen van oude stalen biervaten!

Een houten biervat als verlichting?

Houten Biervaten Indusigns AmsterdamNet als stalen biervaten, zijn ook houten biervaten nogal schaars. Vaak als zo’n vat wat versleten is, wordt het vat weggegooid en vervangen voor een nieuw vat. Soms komen we ze echter nog wel eens tegen en dan proberen we zo’n vat direct aan te schaffen, voordat we hem weer uit het ook verliezen. Ook de houten biervaten lenen zich uitstekend om unieke verlichting van te maken! Je onderscheidt je absoluut van je concurrenten en dat is juist zo belangrijk tegenwoordig.

Er is meer mogelijk!

Is je drankkaart op andere dranken gericht dan bier, dan is het voor ons goed mogelijk om ook daarop in te springen. Denk bijvoorbeeld aan wijnvaten of whiskyvaten. Die kunnen we ook goed omtoveren in industriële verlichting. Laat ons gerust weten wat jouw wensen zijn en dan zullen we in onderling overleg tot een mooi en passend ontwerp komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten