vrijdag 8 april 2016

Unieke beursstand laten ontwerpen?

Een beursstand zoals niemand anders!

Industriële Presentatie Meubel Indusigns Amsterdam BeursstandAls je een beurs bezoekt dan zie je vaak dan beursstands veel op elkaar lijken. Maar juist om mensen naar je toe te krijgen, is het belangrijk dat jouw beursstand eruit springt qua karakter, uitstraling en design. Een beursstand die uitnodigt om eens een kijkje te komen nemen, zodat een gesprek gevoerd kan worden met deze bezoekers. Een beursstand moet een blikvanger zijn, die aansluit bij het product. Heb je een duurzaam product of stoer product? Dan denken wij dat we iets heel moois voor jou kunnen neerzetten. Neem daarom gerust contact met ons op!
  • Een beursstand moet een blikvanger zijn, die bezoekers naar je toe trekt.
  • Trek één lijn tussen jouw product en de uitstraling van de beursstand.
  • We zijn zowel goed met hout, als met staal!
  • Wij maken jouw ideale beursstand op maat en in goed overleg!

Wees origineel en laat je beursstand aansluiten bij jouw product!

Verkoop je frisdrank met natuurlijke ingrediënten in een duurzaam blikje? Of verkoop je een ander duurzaam product? Dan is het natuurlijk zeer passend om ook de beursstand hierop aan te laten sluiten. Zo trek je één lijn tussen je product en je presentatie. Heb je een beetje een idee, maar is het nog heel abstract? Dan denken wij graag met je mee om op basis van upcycling en recycling een originele en unieke beursstand neer te zetten. Een vrijblijvende schets is altijd mogelijk, zodat het gehele ontwerp duidelijk wordt.

Wat maken we zoal?

Industriële Bank 'Barrel Couch' Indusigns AmsterdamEen van de meest gebruikte grondstoffen in onze ontwerpen zijn olievaten. Met olievaten kun je alle kanten op en je zult versteld staan wat je er allemaal mee kunt! We hebben bijvoorbeeld fauteuils, tafels en banken gemaakt voor beursstands, maar ook bijvoorbeeld presentatiezuilen. We kunnen alles met hout en ook qua staal zijn we erg vakkundig. Kijk maar eens op onze inspiratiepagina en dan bij projecten. Hier vind je veel voorbeelden terug van ons werk.

Een beursstand op maat!

Samen met jou gaan we samen op weg naar de ideale beursstand voor jouw product. Tijdens het ontwerpproces en de productie, zal er nauw gecommuniceerd worden over de opeenvolgende stappen. Zo is het mogelijk om het ontwerp hier en daar nog te ‘fine tunen’ tijdens de productie! We horen graag van jou, wat voor product je hebt en hoe jouw beursstand er ongeveer uit moet zien. We gaan daarna graag voor je aan de slag, om dit ontwerp te realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten