dinsdag 22 maart 2016

Industriële bank van olievat?

Van oud olievat naar industriële bank!

Als je naar ons assortiment kijkt, dan zie je wat je allemaal met oude en gebruikte olievaten kunt doen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een van de dingen die je met een olievat kan doen, is er een unieke industriële bank van maken. Roestig met wat deukjes, of strak en in de gewenste kleur. De industriële bank is geheel naar wens aan te passen. Zo laat je hem nog beter aansluiten bij de rest van jouw industriële interieur. Zie je jezelf al zitten in deze stoere en originele bank?
  • Onze industriële bank is geheel naar wens aan te passen!
  • Het is een echte blikvanger voor het industriële interieur!
  • We zijn benieuwd naar jouw wensen en eisen!
  • De industriële bank is goed te combineren met onze andere producten!

Unieke eyecatcher voor het industriële interieur

Industriële Bank 'Barrel Couch' Indusigns AmsterdamWeg met die bank van de IKEA, waarvan er al duizenden in Nederland staan! Hoe gaaf is het om in het bezit te zijn van één van de meest originele en vernieuwende banken, die er maar bestaan. Jij bepaalt hoe de bank er uit komt te zien en je vrienden zullen allemaal jaloers op je zijn! Onze industriële bank is een echte eyecatcher! Deze blikvanger maakt jouw interieur helemaal af!

Waar wacht je nog op?

Hebben we je al overtuigd met onze unieke industriële bank?! Wacht dan niet langer en neem gewoon contact met ons op! Wij kunnen je dan van alles vertellen over de mogelijkheden. De industriële bank is helaas niet te verzenden per post en zal daarom moeten worden opgehaald bij onze werkplaats in Amsterdam. Kun je gelijk onze werkplaats even komen bekijken! Woon je echter in de buurt van Amsterdam, dan zouden we even kunnen kijken of we met ons busje langs kunnen komen. We komen er altijd wel uit samen! We zijn nu al benieuwd naar jouw wensen en eisen en vertalen die graag voor jou in een uniek ontwerp! Spreken we je snel?!

Goed te combineren!

De industriële bank is bijvoorbeeld goed te combineren met onze unieke tafels van olievaten. Hoe gaaf is dat?! Een bank met een bijpassende salontafel ervoor. Dan maak je zeker de blits! Neem snel een kijkje op onze website en bekijk of jij een mooie combinatie van items kunt vinden! Wij verzekeren je dat je niet snel uitgekeken zal raken op onze authentieke en industriële creaties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten