woensdag 6 april 2016

Industriële plantenbak van olievat?

Op zoek naar een originele plantenbak?

Industriële Plantenbak van IndusignsZoek dan niet verder! Veel bedrijven proberen vaak voldoende planten en bloemen toe te passen op kantoor. Het zorgt voor een stukje aankleding en een natuurlijk uitstraling (wat zelfs een positieve invloed op de gezondheid van werknemers heeft). Omdat de ruimtes op de werkvloer vaak groot en hoog zijn, kun je niet aankomen met een klein bosje bloemen of een kleine plant. Daarom maken wij grote industriële plantenbakken van olievaten. Hierin kun je prachtige grote planten potten en dat staat supergaaf! Benieuwd geraakt naar onze plantenbakken van olievaten? Lees dan snel verder!
  • We maken industriële plantenbakken van olievaten!
  • Laat ons van tevoren weten wat voor plant je wil potten.
  • We maken de grote plantenbak geheel op maat.
  • Schroom niet om ons jouw wensen en ideeën te laten weten!

Wat voor plant ga je potten?

Het is voor ons mogelijk om de olievaten zo aan te passen, dat ze geschikt zijn voor de te potten plant! Heb je bijvoorbeeld een smalle pot? Dan kunnen we een soort van cirkel lassen in het vat, waar de pot dan precies overheen valt. Heeft jouw plant veel zand nodig? Dan heb je aan onze plantenbakken van olievaten vast genoeg! Laat van tevoren even weten wat de bedoeling is, dan houden wij daar alvast rekening mee!

Welke afwerking wil je?

Industriële Plantenbak Indusigns AmsterdamOnze grote plantenbakken zijn geheel naar wens aan te passen. Wil je een plantenbak in de kleuren van jouw bedrijf? Dat is geen punt. Misschien wil je wel wieltjes onder de plantenbak, zodat deze makkelijk te verplaatsen is? Ook dat is mogelijk! Verder kunnen we bijvoorbeeld de plantenbak opschuren en laten roesten, zodat deze een wat oudere en roestige uitstraling krijgt. We laten de plantenbak aansluit bij jouw wensen. Zo wordt het echt een plantenbak op maat.

Wil je ook zo’n grote industriële plantenbak van een olievat?

Schroom dan niet om ons een mail te sturen met jouw wensen en ideeën! We denken graag met je mee en zijn gemotiveerd om iets heel moois voor jou neer te zetten! Dat is ons al gelukt bij andere grote kantoren en dat gaat ook zeker lukken bij jou! Je mag ons ook bellen natuurlijk. Alle contactgegevens staan op onze website! We zien jouw mailtje of belletje graag tegemoet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten