vrijdag 8 april 2016

Koperen hanglamp kopen?

Koper is terug!

Koperen Hanglamp Industrieel Indusigns AmsterdamKoper is een tijdje weggeweest als kleur en materiaal in het interieur, maar het is nu weer helemaal terug! Koper is een relatief duur metaal, maar het is echt de moeite waard! Wij zijn begonnen met het maken van koperen hanglampen van oude verwarmingsketels. Als je deze ketels oppoetst met wat liefde, sta je versteld wat voor mooie kleuren er boven komen drijven! We delen de koperen ketels in tweeën en maken er industriële hanglampen van. Ze hebben veel karakter en zijn stuk voor stuk uniek!
  • Koper is helemaal terug in het interieur!
  • Koperen hanglampen staan prachtig boven houten en stalen eettafels!
  • Na het oppoetsen van het koper, zie je pas de prachtige tekeningen.
  • Neem contact met ons op en wij vertellen we welke koperen vaten we hebben.

Een koperen hanglamp

Koperen Hanglamp Koper Indusigns AmsterdamAls je een mooie eettafel hebt, dan wil je daar natuurlijk ook prachtige hanglamp(en) boven hebben. Het is afhankelijk van de grootte van de tafel en de hoogte van het plafond, hoeveel hanglampen je nodig hebt om de gehele tafel goed te verlichten. Koperen hanglampen staan erg goed boven robuuste houten tafels, maar ook boven stalen tafels. Het mooie aan authentieke koperen hanglampen is, dat de tekeningen van de tijd zo mooi zichtbaar zijn! Je haalt echt een hanglamp met karakter in huis.

Altijd weer een verrassing

Wij krijgen de koperen vaten vaak binnen onder het vuil. De daadwerkelijke tekeningen op het vat zijn daarom altijd weer een verrassing. Pas als we de koperen vaten hebben opgepoetst met koperpoets, zien we daadwerkelijk hoe het koper eruit ziet! Het is supermooi om te zien, dat sommige vaten echt de mooiste tekeningen hebben. Het geeft onze koperen hanglampen een mooie uitstraling, die niet snel zal vervelen! Het mooie is dat we er twee kunnen maken uit één koperen vat, zodat ze perfect vallen te combineren boven de eettafel!

Neem contact met ons op!

Geen twee koperen hanglampen zijn gelijk aan elkaar. Neem daarom contact met ons op, als je voor een authentieke koperen hanglamp wil gaan. Wij kunnen je dan laten zien, welke koperen tonnen we op voorraad hebben. Wil je echt iets unieks en origineels. Een blikvanger voor boven de eettafel? Iets wat anderen niet hebben? Bekijk dan onze website en laat ons weten wat jouw wensen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten