dinsdag 6 oktober 2015

Industriële hanglamp van staal

Stalen industriële hanglamp

Hanglampen zijn er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de plek waar je de hangende lamp wil ophangen, maak je een keus voor een bepaald type. Je hebt hanglampen van kunststof, hout en bijvoorbeeld staal. Voor een stoere hanglamp van staal ben je bij ons op het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan stalen hanglampen aan op onze website. Zo hebben we onder meer unieke hanglampen van oude olievaten en authentieke en karaktervolle hanglampen van zinken tonnen. Heb je een industrieel interieur? Dan is het al helemaal een aanrader om onze hanglampen eens aandachtig te bekijken!
  • Heb je een industrieel interieur? Dan zijn onze hanglampen een echte aanrader!
  • Een stalen hanglamp is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg stoer!
  • Kies je voor een open of voor een dichte hanglamp. Het heeft ieder z’n voordelen.
  • Houd onze website goed in de gaten! Iedere maand nieuwe hanglampen van staal.
Industriële Hanglamp 'Blue Ocean' Indusigns
Industriële hanglamp van een stalen olievat.

Een stalen hanglamp is stoer!

Naast dat een hanglamp van staal gewoon heel erg mooi is, heeft een dergelijke pendel ook nog eens een superstoere uitstraling. Eentje die past bij de industriële stijl! Een industriële hanglamp van staal zal niet snel vervelen en je bent er van verzekerd dat je er jarenlang met veel plezier naar zult blijven kijken! Vaak hebben mensen een mooie houten eettafel. Een of meerder stalen hanglampen doen het dan erg goed boven de tafel. Het geeft een mooi contrast tussen hout en staal. Afhankelijk van de grootte van de tafel kies je voor één of meerdere hanglampen.
Industriële Zinken Open Hanglamp 'Open Zinc'
Industriële hanglamp waarbij het licht zowel naar boven en naar onderen schijnt.

Kies je voor een open of dichte hanglamp?

Een open en dichte hanglamp hebben allebei hun voordelen. Het is maar net wat jouw doel is met het licht van de lamp. Bij een dichte hanglamp van staal zal het licht heel compact naar beneden schijnen. De spreiding van het licht is dan afhankelijk van de diameter van de stalen hanglamp. Je kunt het licht op deze manier makkelijk sturen. Bij een open hanglamp zal het licht juist twee kanten op schijnen, namelijk naar boven en naar onderen. Hiermee creëer je extra sfeer in huis. Afhankelijk van jouw wensen voor het licht in huis, kies je dus voor een open of dichte industriële hanglamp.

Iedere maand nieuwe hanglampen

Iedere maand vinden wij weer nieuwe en unieke materialen om stalen hanglampen van te maken. Houd daarom regelmatig onze website in de gaten! Heb je een mooie hanglamp op onze website gezien? Laat het ons dan weten! We weten zeker dat onze pendels van staal een unieke en authentieke uitstraling zullen geven aan jouw interieur. Een uitstraling die je niet vindt in de grote woonwinkels, waar alles van de lopende band komt rollen! Wij gebruiken oude en vintage materialen en onze verlichting is daardoor stuk voor stuk uniek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten