dinsdag 6 oktober 2015

Meer dan een hanglamp

Een hanglamp is meer dan alleen een lamp

Wanneer je een bepaalde plek in huis wil verlichten, dan kun je kiezen voor een hanglamp. Bij de aanschaf van een hanglamp let je natuurlijk niet alleen op de functionaliteit van de verlichting, maar ook de uitstraling en ‘looks’ van de hanglamp tellen mee. Een hanglamp hangt vaak op ooghoogte en je kijkt er dus vrijwel iedere dag tegenaan. Zorg er dus voor dat je een hanglamp koopt die voldoende licht schijnt op die te verlichten plek in je interieur en die ook nog eens geschikt is om dagelijks tegen aan te kijken. Eentje die dus niet snel verveeld!
  • Let niet alleen op de functionaliteit van een hanglamp, maar ook op de ‘looks’!
  • Wij hebben unieke verlichting in huis, die beleving in het interieur brengt.
  • Onze hanglampen zijn getekend door de tijd en hebben daardoor veel karakter!
  • Onze industriële hanglampen zijn geschikt voor verschillende interieurs.
Industriële Rode Hanglamp van Indusigns
Industriële hanglamp van olievat.

Een hanglamp geeft ook een stukje beleving

Zoals hierboven al aangegeven is een hanglamp niet alleen functioneel, maar kan het ook nog dienen als gave blikvanger in jouw huis. Eigenlijk sla je dus twee vliegen in één klap! Nu is het echter nog niet zo gemakkelijk om een hanglamp te vinden met uitstraling en karakter. Wij hebben daar geprobeerd op in te spelen met onze authentieke en vintage verlichting. Niet de geijkte hanglampen die bij duizenden van de lopende band rollen, maar unieke en stoere verlichting die jouw interieur versterkt!
Industriële Hanglamp
Industriële hanglampen getekend door de tijd!

Van vuilnishoop naar huiskamer

De beleving en het karakter dat je terugvindt in onze verlichting, wordt meestal veroorzaakt door de geschiedenis achter onze hanglampen. We gebruiken allerlei materialen, zoals olievaten en zinken tonnen. Vaak hebben deze vaten decennia lang op het boeren erf rondgezworven. Ze zijn getekend door de tijd en daardoor heeft iedere lamp een eigen authentieke uitstraling. Het zijn unieke hanglampen, die in ieder interieur niet zouden misstaan. Een echte aanrader voor jou dus!

Voorkeur voor industrieel

Veel van onze verlichting is industrieel. De materialen die we vinden zijn namelijk vaak industrieel van aard. Dat wil echter niet zeggen dat onze verlichting alleen geschikt is voor de industriële stijl. Integendeel zelfs! Onze industriële hanglampen zijn in veel verschillende interieurs toe te passen! Grote kans dus, dat er een geschikt hanglamp voor jou bij zit. Tijd om een kijkje te nemen in ons assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten