donderdag 24 september 2015

‘Beleving in de horeca. Hoe onderscheid je je van de rest?

Beleving in de horeca

Als je in de horeca werkt, dan wordt er van je verwacht dat je van een relatief ‘normaal’ product (eten & drinken) iets bijzonders maakt. De manier waarop je het product presenteert is erg belangrijk voor de bezoekers. Je moet eigenlijk zoveel mogelijk waarde toevoegen aan het product, zodat klanten bij jou komen en niet naar de concurrent gaan. Als horeca-ondernemer kun je je op veel verschillende manieren onderscheiden van de rest. In dit artikel geven we aan hoe onze industriële producten waarde kunnen toevoegen aan het interieur van horeca. De aankleding van de zaak is namelijk misschien wel één van de belangrijkste aspecten van een horecagelegenheid.
  • Voor de horeca is het belangrijk dat er waarde wordt toegevoegd aan een ‘gewoon’ product
  • Bezoekers willen een stukje beleving terugvinden in de horeca
  • Onze kasten en tafels van oude en verweerde olievaten zijn uitermate geschikt voor horeca
  • Industriële verlichting is tegenwoordig helemaal ‘hot’ in de horeca
  • Robuuste & stoere fauteuils van gebruikte olievaten! Supergaaf voor de horeca en het terras

Interieur voor horeca

Dat je een goede kok of barman moet hebben in een restaurant of café, staat buiten kijf. Dat er passende muziek gedraaid moet worden, leidt ook niet tot discussie! Maar dé manier om je tegenwoordig te onderscheiden van je concurrentie, is het interieur. Zoveel kroegen zien er tegenwoordig hetzelfde uit en alles wordt maar nieuw aangeschaft. Zonder karakter of authenticiteit. Mensen willen een stukje beleving terugzien in de horeca! Wij denken dat onze industriële producten, die allemaal zijn ontworpen en gemaakt op basis van hergebruik, bij uitstek geschikt zijn om jouw horecagelegenheid tot iets unieks te maken!

Industriële Kast 'Blue Closet' Indusigns1Meubels voor horeca

Hoe gaaf is het om je glazen en andere gerei op te bergen in een kast, gemaakt van een oud en verweerd olievat?! Of salontafeltjes van oude olievaten met een mooi houten tafelblad. Stoer, vol van karakter en authentiek. En wat tegenwoordig ook heel belangrijks is; duurzaam en milieubewust ondernemen. Met onze producten voldoe je daar absoluut aan! We maken ook displays, vitrinekastjes van oude ovens en statafels van gebruikte olievaten. Al deze producten passen perfect in verschillende horeca en zijn terug te vinden op onze website. Heb je zelf ideeën, maar kom je er niet aan toe? Dan luisteren we graag naar jouw plannen!

Industriële HanglampVerlichting voor horeca

Zoek je nog stoere en karaktervolle verlichting voor boven de bar? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres! We hebben bijvoorbeeld industriële hanglampen van oude zinken tonnen, melkbussen, olievaten en zelfs van resthout. Alles op basis van hergebruik en upcycling. Onze industriële lampen vind je nergens anders terug en iedere lamp is uniek! Bezoekers van horeca hoeven niet meer dat geijkte interieurtje. Ze willen verrast worden en dat gaat zeker lukken met onze industriële verlichting!

Industriële LoungesetFauteuils voor horeca

Een van de belangrijkste items in het interieur van horeca zijn de zitjes. Wij maken ze wederom van oude olievaten en leveren de fauteuils naar wens met of zonder zittingen bekleed met skai en schuimrubber. Onze fauteuils zijn erg robuust en stoer en staan gaaf op ieder terras. We bewerken de vaten zo, dat ze ook geschikt zijn voor buitengebruik! Met onze industriële fauteuils op het terras, zul je je absoluut onderscheiden van de rest! De fauteuils kunnen in veel verschillende soorten uitvoeringen geleverd worden. Wederom geldt; heb je speciale wensen? Laat het ons dan weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten