dinsdag 13 oktober 2015

Industriële vloerlamp? Unieke verlichting op een statief!

Op zoek naar een industriële vloerlamp?

Plekje vrij in de woonkamer? Op zoek naar een uniek industrieel item? Dan kan een industriële vloerlamp de perfecte oplossing zijn voor jouw interieur. Vloerlampen heb je in allerlei soorten en maten. Lampen op een statief zijn ideaal, omdat de ruimte die ze innemen zelf bepaald kan worden. Ook de hoogte van de industriële lamp en de richting waar het licht heen schijnt kan worden aangepast. Op deze manier is een vloerlamp erg flexibel qua gebruik en kan deze in verschillende situatie in het interieur worden toegepast. Wij hebben een mooi assortiment met statieflampen en we nodigen je graag uit om ze eens te bekijken!
  • Een industriële vloerlamp is verstelbaar qua hoogte, breedte en schijnrichting.
  • Onze industriële vloerlampen zijn opgebouwd uit verschillende industriële items.
  • Een driepoot lamp geeft karakter en authenticiteit aan het industriële interieur.
Industriële Statieflamp  ‘US Rusty Barrel’ Indusigns
Industriële vloerlamp met vintage statief en industriële kap.

Uniek industrieel item

Onze industriële driepoot lampen zijn opgebouwd uit verschillende unieke industriële items. Kijk bijvoorbeeld naar de vintage statieven die worden gebruikt. Ze zijn tientallen jaren oud en werden vroeger gebruikt als landmeter statief. Meestal van hout en soms van staal, maar altijd erg industrieel! Ideaal als voet voor onze industriële vloerlampen! De kappen van onze industriële statieflampen zijn al even zo bijzonder als de industriële voeten. Van oude petroleumvaatjes uit het leger, tot zinken tonnen van het boeren erf. Altijd vintage en retro en industrieel. We kiezen altijd voor twee items die goed bij elkaar aansluiten, zodat de vloerlamp een mooi harmonieus geheel vormt.

De eyecatcher die je zoekt!

Als je interieur bijna af is, ben je meestal nog op zoek naar één item die het interieur helemaal af maakt. Een industriële driepoot is daar uitermate geschikt voor. Het geeft het industriële interieur een boost van robuustheid, karakter en authenticiteit. Industriële vloerlampen zijn relatief wat prijziger dan andere verlichting, maar je krijgt er letterlijk zoveel voor terug! Daarnaast zal een stoere vloerlamp niet snel vervelen, omdat je niet uitgekeken raakt op de unieke industriële items, waaruit de statieflamp is opgebouwd. Ben je dus op zoek naar passende verlichting voor het industriële interieur, kies dan voor een mooie vloerlamp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten