donderdag 15 oktober 2015

Dé ideale hondenmand? Wij hebben hem!

Zoek je een hondenmand?

Nou, dan hoef je echt niet meer verder te zoeken! Wij maken namelijk de meest unieke, stoere en praktische hondenmanden. We maken ze van gebruikte olievaten, dus ze zijn ook nog eens duurzaam en erg milieubewust! Twee vliegen in één klap dus! Het is ons design en je ziet ze nergens anders. Gun jij jouw trouwe viervoeter ook een prachtig plekje in de woonkamer? Lees dan verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn. We weten zeker dat dé ideale hondenmand voor jou bij ons te vinden is! En zo niet? Dan maken we hem voor jou!
  • Op zoek naar een hondenmand? Kijk niet verder en check onze website!
  • Onze stoere hondenmand zijn geheel naar wens aan te passen!
  • Eventueel leveren we handgemaakte kussens van oude spijkerbroeken bij de mand.
  • Onze hondenmanden zijn makkelijk te reinigen en dus praktisch in het onderhoud!
Industriële Ronde Hondenmand van Olievat
Industriële hondenmand van olievat.

Op maat gemaakte hondenmand

Onze industriële hondenmanden van olievaten zijn geheel naar wens leverbaar. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? Dan zijn er twee opties: Of we zoeken een olievat in de gewenste kleur. Deze vaten hebben af en toe een deukje of een krasje, maar dat geeft de hondenmand juist wat extra karakter. Of we spuiten de hondenmand in de gewenste ral-kleur. Aan jou de keuze! Daarnaast kunnen we ook de vorm en afmetingen van de mand aanpassen, zodat de mand perfect past bij jouw stoere hond! Op deze manier geef je jouw huisdier het plekje dat hij/zij verdient!

Kussen van oude spijkerbroeken

Bij een stoere hondenmand hoort natuurlijk ook een stoer kussen. Die leveren wij eventueel ook mee! We maken de kussens van oude spijkerbroeken. Ze zijn uitwasbaar en erg gaaf! Zo vind je ze absoluut niet in de winkel. Naast erg stoer zijn ze, net als de hondenmanden van olievaten, ook nog eens duurzaam en milieubewust. De handgemaakte kussens passen perfect bij onze manden en maken het plaatje helemaal af!
Industriële Grote Hondenmand van Olievat
Industriële grote hondenmand.

Praktisch in het onderhoud

Het is natuurlijk altijd fijn wanneer een hondenmand makkelijk te reinigen is. Een hond is nog wel eens vies en zodoende dus ook de hondenmand. Omdat onze industriële hondenmanden van staal gemaakt zijn, zijn ze makkelijk afneembaar. Dit scheelt weer veel gewas! Ben je overtuigt dat onze stoere hondenmand bij jouw hond past? Gun je hem/haar dat unieke plekje in huis? Neem dan nu een kijkje op onze website en bekijk welke stoere mand het best bij jouw maatje past!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten