donderdag 15 oktober 2015

Olievat bloembak? Origineel en industrieel!

Bloembak van olievat

Als je huiskamer een industriële look heeft, dan zoek je naar items die passen in deze woonstijl. Een bloembak van een olievat past zeker in dit sfeertje. Het is uniek, erg origineel en je zult het niet snel bij een ander aantreffen! Wil je een industriële bloembak voor buiten op het terras of in de tuin? Ook dan zijn de bloembakken van olievaten uitermate geschikt. Ze hebben in hun ‘eerste’ leven eigenlijk altijd al buiten gestaan, dus ze zijn wel wat gewend en kunnen tegen een stootje. Hieronder leggen we uit wat de mogelijkheden zijn, als je ervoor kiest om ook een industriële bloembak van een olievat aan te schaffen.
  • Bloembak van een olievat. Origineel, industrieel en uniek!
  • Bepaal zelf hoe jouw ideale bloembak eruit moet zien!
  • Kies je voor een grote (56cm) of kleine (38cm) diameter voor de bloembak?
  • Onze industriële bloembakken zijn zowel voor binnen en buiten geschikt!
Industriële Plantenbak van Olievat
Industriële plantenbak in de gewenste kleur.

Bloembakken in alle soorten en maten

Met een gebruikte olievat kun je werkelijk alle kanten op. Het staal is vrij makkelijk te bewerken, dus als je een bepaalde vorm in gedachten hebt, dan valt dat eenvoudig te realiseren. Wanneer je de olievaten een beetje opschuurt, is het tevens mogelijk om de industriële bloembakken van olievaten een kleurtje te geven. Het is maar net wat jij wil?! Wil je een wat grotere bloembak? Dan zijn wieltjes geen overbodige luxe. Op deze manier verplaats je de zwaar gevulde bloembak eenvoudig van A naar B. Hoe leuk is het om zelf te bepalen hoe jouw industriële bloembak eruit moet gaan zien!

Voor welke bloembak kies jij?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kun je met bloembakken van olievaten alle kanten op. Als je op zoek bent naar wat extra karakter binnenshuis, maar ook buitenshuis,  dan raden we je aan om een industriële bloembak te laten maken van een oud en verweerd olievat. Hierop zijn de tekenen van de tijd vaak erg goed zichtbaar en daardoor kun je blijven kijken naar de bak. Wil je een grote of een kleine bloembak? We hebben ze met een diameter van 38 en 56 centimeter. In overleg kunnen we ook nog andere maten ontwerpen!
Industriële Verweerde Olievaten
Verweerde olievaten, vol van karakter.

Gave en stoere bloembakken

Er zijn allerlei passende termen aan de industriële bloembakken van olievaten te plakken. Stoer, robuust en karaktervol zijn veel gehoord. De twee kenmerken die wij eigenlijk het belangrijkst vinden zijn duurzaam en milieubewust. Door te kiezen voor een bloembak van een olievat, red je dit olievat van de schroothoop en zorg je ervoor dat het olievat een tweede leven krijgt in het interieur of exterieur. Eigenlijk sla je dus twee vliegen in één klap. Je hebt een supergave bloembak plus je bent goed voor moeder Aarde en dat is ook wat waard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten