woensdag 7 oktober 2015

Industriële salontafel kopen?

Op zoek naar een industriële salontafel?

In een wereld waarin ons interieur bij duizenden, zo niet miljoenen van de lopende band komt rollen zijn mensen meer en meer op zoek naar authenticiteit en originaliteit. Wie wil er nu niet een of meerdere uniek items in het interieur?! Om hier op in te spelen maken wij interieur, waarvan er in de meeste gevallen maar één is! Dat geeft toch een gaaf gevoel? Iets in huis hebben staan wat niemand anders heeft! Een van onze industriële items is de salontafel van gebruikte olievaten. Heel anders dan de rest, maar toch overal goed toe te passen!
  • Met onze industriële items haal je authentiek en uniek interieur in huis.
  • Onze industriële salontafels zijn geheel naar wens aan te passen.
  • Op zoek naar een stukje karakter in het interieur? Onze tafels zijn dé oplossing!
  • Laat ons jouw wensen weten en samen komen we tot iets moois!
Industriële Tafel 'Salon' Indusigns
Industriële salontafel van een gebruikt olievat, gespoten in de gewenste kleur en met een tafelblad van steigerhout.

Iedere tafel verschillend

Omdat we gebruikte olievaten gebruiken voor onze industriële salontafels, is het zo dat iedere tafel anders zal zijn qua kleur, mate van roest en vorm. Hoewel het ontwerp dus ongeveer hetzelfde zal zijn, zul je geen gelijke vinden. De hoogte van onze industriële tafels zijn zelf te bepalen, alsmede de breedte van het tafelblad. Op deze manier kun je helemaal je eigen ‘touch’ meegeven aan het ontwerp. Ook is het mogelijk om de tafels in de gewenste kleur te spuiten.

Stoer, robuust en rauw

In een woonkamer waarin nog een plekje vrij is voor een uniek en gaaf item, zullen onze industriële tafels echt helemaal tot hun recht komen. Mensen die binnen komen zullen zeggen; “Goh, wat gaaf! Dat heb ik nog nooit gezien, maar wat een leuk idee zeg!”. Het geeft het interieur een stoere uitstraling. Mist jouw interieur dus een stukje karakter? Dan zijn onze industriële salontafels dé oplossing!

Speciale wensen?

Zoals hierboven al aangegeven, mag je zelf bepalen hoe hoog de salontafel moet worden, welke kleur deze moet krijgen en wat voor diameter het tafelblad moet krijgen. Op deze manier kun je onze industriële tafels nog beter aan laten sluiten bij jouw interieur. We horen graag wat jouw ideeën zijn en samen zullen we vervolgens tot iets moois komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten