donderdag 22 oktober 2015

Hanglampen in alle soorten en maten! Welke kies jij?

Verschillende soorten hanglampen

Zoals bij bijna al het interieur, zijn ook hanglampen te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Je hebt ze van hout, staal of bijvoorbeeld zink, je hebt ze groot en klein en je hebt ze ook open en dicht. Soms verdrink je in het aanbod online en daarom raden wij je ons assortiment aan. We verkopen diverse hanglampen, met allemaal een eigen ‘touch’. Op zoek naar een karaktervolle houten hanglamp? Geen probleem! Toch misschien een stoerdere hangende lamp boven de eettafel? Die hebben we ook! Kortom, neem eens een kijkje en ontdek jouw favoriete hanglamp!
  • Hanglampen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wat is jouw favoriet?
  • Stuk voor stuk zijn onze hanglampen met passie en kunde ontworpen en gemaakt!
  • Houten hanglampen zijn relatief schaars, maar wij hebben ze in ons assortiment!
  • Het is zelfs mogelijk om een hanglamp op maat te bestellen!

Industrieel, stoer en authentiek

Industriële Hanglamp
Karaktervolle industriële hanglamp.
Als je naar een normale degelijke hanglamp zoekt, dan ben je bij ons het verkeerde adres. Wij gaan liever voor vernieuwende designs en unieke ontwerpen! Iedere lamp hebben we zelf ontworpen en gemaakt en dat geeft een bepaalde uitstraling af aan onze verlichting. Stuk voor stuk zijn onze hanglampen met passie en kunde gemaakt, van gave industriële materialen zoals olievaten, zinken tonnen en afvalhout. Als je toevallig nog een plekje vrij hebt boven de eettafel, dan kun je, met onze veelal industriële hanglampen, deze plek perfect invullen!

Houten hanglampen

Je komt ze relatief weinig tegen online en in winkel; houten hanglampen. Wij hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd met het ontwerpen en maken van houten hanglampen. Ze zijn leverbaar in verschillende groottes en met verschillende diameters. Het is maar net wat jij mooi vindt! In bijna alle gevallen gebruiken we resthout. Dit is hout dat in de meubelmakerij niet meer bruikbaar was, omdat het bijvoorbeeld te klein was. Voor karaktervolle hanglampen is dit hout echt nog zeer geschikt!

Een hanglamp op maat

Industriële Houten Hanglamp op maat Indusigns
Industriële hanglamp op maat.
Jaja, je leest het goed. Bij ons is het mogelijk om een hanglamp op maat te bestellen. We ontwerpen de lamp zelf en maken hem zoals jij dat wil. Kies je kleur, diameter en afwerking! Wij doen ons uiterste best om jouw favoriete lamp te realiseren! Neem gerust contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden. We gaan uiteraard graag voor je aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten