donderdag 15 oktober 2015

Olievat plantenbak? Industrieel en stoer!

Plantenbak van olievat

Olievaten zijn normaal gesproken bedoeld voor de opslag van olie. Als ze echter leeg zijn, kan er nog veel meer mee gedaan worden. Zo kun je er bijvoorbeeld industriële plantenbakken van maken. Erg robuust en super stoer! Heb je een groot terras, dan kan een olievat plantenbak extra karakter geven aan het geheel. Je hebt 60 liter vaten met een diameter van 38 centimeter en 200 liter vaten met een diameter van 56 centimeter. Daar kun je veel planten in kwijt! Wij van Indusigns maken deze industriële plantenbakken van olievaten en hieronder zullen wij vertellen wat de verschillende mogelijkheden zijn.
  • Van gebruikte olievaten kun je mooie industriële plantenbakken maken.
  • De olievat plantenbakken zijn in veel verschillende kleuren leverbaar.
  • Wij leveren de plantenbakken zoals jij dat wil! Wieltjes of logo erop? Geen probleem!
  • Laat ons weten hoe jouw favoriete plantenbak er uitziet en wij maken hem!
Industriële Plantenbakken van Olievaten
Op maat gemaakte plantenbak in de bedrijfskleuren en met wieltjes.

Verschillende kleuren plantenbakken

Olievaten zijn er in veel verschillende kleuren. Heb je een lievelingskleur? Dan kunnen wij voor jou op zoek gaan naar een olievat in de gewenste kleur! Het komt wel eens voor dat er een deukje, krasje of wat roest op het vat zit, maar dat geeft de plantenbak juist meer karakter en maakt het authentiek. Wil je echter een mooi egale kleur op de plantenbak? Dan is het mogelijk om, tegen extra meerkosten de industriële plantenbakken in iedere gewenste RAL-kleur te spuiten. Qua kleur is er dus van alles mogelijk!

Wat is er verder nog mogelijk?

Natuurlijk zijn er nog heel veel extra opties mogelijk voor de plantenbakken van olievaten. Denk bijvoorbeeld aan wieltjes, zodat de bakken makkelijk verplaatsbaar zijn. Soms wordt een plantenbak erg zwaar en dan zijn wieltjes geen overbodige luxe! Ook is het mogelijk om een bepaald patroon op de plantenbak te spuiten in bijvoorbeeld de bedrijfskleuren. Het is daarnaast zelfs mogelijk voor ons om een sticker met het gewenste logo op de plantenbakken te plaatsen. Zo kun je de olievat plantenbakken dus ontwerpen zoals jij dat wil!

Laat het ons weten!

Industriële Plantenbak van Olievat
Industriële plantenbak in de gewenste kleur.
Wil jij ook zo’n gave plantenbak van een gebruikt olievat? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Heb je zelf al ideeën over hoe je de industriële plantenbak wilt hebben? Dan horen wij dat graag van je en samen komen we dan zeker tot een mooi eindresultaat. In overleg is er van alles mogelijk en we gaan graag voor je aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten