donderdag 18 juni 2015

Grijze industriële hanglamp kopen?

Op zoek naar een grijze industriële hanglamp

Als je de woonbladen doorneemt, dan kom je erachter dat grijze hanglampen helemaal hot zijn. De kleur grijs geeft een enorme industriële uitstraling aan de lamp. Grijs is namelijk de kleur, die je ook veel in oude fabrieken tegenkomt. De grijze hanglamp is leuk voor boven de eettafel thuis of voor op kantoor. Ook in de slaapkamer kan een industriële hanglamp prima toegepast worden. Wil je een hanglamp, grijs en industrieel? Kijk dan eens op onze website! Daar vind je 4 pagina’s met hanglampen en de meeste modellen zijn grijs gekleurd.
  • Grijs is een industriële kleur. Check de oude fabriekspanden maar eens.
  • We hebben verschillende soorten grijze industriële hanglampen in ons assortiment
  • Onze unieke industriële verlichting vind je nergens anders
  • Neem contact met ons op als je vragen of speciale wensen hebt

Verschillende modellen grijze hanglampen

Industriële Zinken Hanglamp IndusignsVaak komen we grijze olievaten of oliedrums tegen. Hiervan is dan ideaal een grijze hanglamp te maken! Echter komt het ook wel eens voor dat een klant een egaal grijze industriële hanglamp in de woonkamer wil. Dan spuiten we de lamp in de gewenste RAL-kleur. Er zijn enorm veel verschillende tinten grijs. Daarnaast komen we vaak oude verweerde zinken tonnen tegen. Deze tonnen van zink zijn over het algemeen grijs van kleur. Wij maken er vervolgens mooie hanglampen voor in het interieur van!

Opvallende grijze hanglampen

De karakteristieke en authentieke uitstraling van onze zinken hanglampen is al veel mensen opgevallen. Ze zijn toepasbaar in het moderne, landelijke en industriële interieur. Onze hanglampen van olievaten zijn vooral robuust en erg stoer. Ook deze stalen hanglampen stelen de show in jouw huis, want denk maar eens na; waar heb je deze unieke verlichting ooit vaker gezien? Met onze industriële verlichting haal je unieke designverlichting in huis en de kleur grijs past perfect in de verschillende interieurs.

Tips voor een grijze industriële hanglamp

Een grijze hanglamp excelleert in het industriële of landelijke interieur. In combinatie met de kleur grijs, worden vaak felle sterke kleuren toegepast. Dit geeft een erg gave uitstraling. Boven de eettafel staan twee verweerde zinken hanglampen helemaal geweldig. Het geeft de eethoek karakter en je raakt nooit uitgekeken op de lampen. Wil je toch egale lampen? Neem dan contact met ons op en vertel ons jouw favoriete tint grijs. Daarna gaan wij voor je aan de slag om jouw grijze droomlamp zo snel mogelijk klaar te hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten