dinsdag 23 juni 2015

Horeca interieur op maat? Meubilair en verlichting!

Uniek en doordacht interieur op maat

Industriële Stalamp ‘Hand Tool’ Upcycled HIpster IndusignsHet interieur kan een horecagelegenheid maken of breken! Bedenk daarom goed, wat je met jouw zaak gaat doen qua inrichting. Kom je er niet helemaal uit? Dan kan het handig zijn om eens ergens anders inspiratie op te doen of om eens te sparren met iemand, die ervaring heeft met horeca-styling. Wij willen deze sparringspartner graag zijn, omdat we denken dat we voor ieder interieurconcept passende producten kunnen aanbieden. Het industriële, landelijke en moderne interieur zijn sowieso al bekend terrein voor ons. Wil je in jouw horecagelegenheid een van deze stijltjes toepassen? Dan ben je bij ons absoluut op het juiste adres. Je haalt niet alleen uniek design in je zaak, maar ook nog eens uniek, doordacht, duurzaam en milieubewust.
  • Doe inspiratie op bij ons en contact ons gerust om te sparren
  • Voor ieder concept hebben wij een passende oplossing
  • Verzamel jullie afval en wij maken er iets moois van

Ieder concept een eigen uitstraling

Industriële Hanglamp Colored ‘Ral Color′ IndusignsStel je hebt een restaurant in een boerderij. Hoe gaaf zou het dan zijn om hanglampen op te hangen van melkbussen? Of als jouw café zich in een industrieel pand bevindt, dan is het toch erg gaaf om daar industriële items aan toe te voegen? Of als je een strandtent hebt, dan is het toch cool om fauteuils en tafels van verroeste olievaten op het terras te hebben staan. Het lijkt dan net of deze zijn komen aanspoelen op het strand! Wij van Indusigns kunnen voor iedere horecagelegenheid zo’n eigen sfeer en uitstraling creëren. Vaak met items die aansluiten bij de uitstraling van de locatie. Op deze manier zorg je voor een optimale beleving bij je klanten. Je laat de omgeving en het pand als het waren opgaan in het interieur.

Verzamel jouw afval

Iedere horecagelegenheid produceert enorm veel ‘afval’. Van houten kisten tot oud interieur en van verpakkingen tot lege flessen. Wij dagen jou uit om eens een week lang dat afval te analyseren en te verzamelen. Wij zijn altijd bereid om eens na te denken over een tweede bestemming voor dit afval. Wellicht kunnen we iets verzinnen, waardoor het weer een functie binnen jouw zaak kan gaan krijgen. Van oude pallets en fruitkisten kun je bijvoorbeeld enorm mooi interieur maken, maar ook van oude olijfolieblikken maken wij prachtige verlichting. Je kunt met ons alle kanten op en we horen graag van je!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten