vrijdag 29 mei 2015

Grote hondenmand kopen? Veel modellen!

Grote hondenmand online

De grootte van een hondenmand is altijd belangrijk. Hoewel honden zich vaak lekker oprollen, moet de hondenmand zowel in de lengte als in de breedte passen. Wij maken grote hondenmanden van oude olievaten. Stoer, robuust, uniek en onverwoestbaar! De hondenmand is ongeveer 90 centimeter lang en 56 centimeter breed. Groot genoeg voor de grotere stoere honden! Bekijk ze nu!

Uniek!

Onze hondenmanden vind je echt nergens anders. Je bent dus erg origineel, hip en vernieuwend als je een van onze hondenmanden aanschaft voor jouw trouwe viervoeter! Inmiddels hebben al een X-aantal honden een hondenmand van een 200 liter olievat. We hebben nog nooit klachten gehad, ze liggen uitmuntend! Gun jij jouw hond ook zo’n heerlijk plekje?

Stoer kussen

Industriële Hondenmand 'Dog Extra' IndusignsAls klap op de vuurpijl, maken we ook nog stoere kussens van oude spijkerbroeken voor in de hondenmanden. Alles is dus gerecycled en dat is weer goed voor de natuur. We kunnen lichte en donkere denim kussens maken, afhankelijk van het soort spijkerbroeken dat we gebruiken. Bestel je een hondenmand met kussen bij ons? Geef dit dan even aan tijdens de bestelprocedure!

Nog andere wensen?

Industriële Hondenmand 'Dog Comfort' IndusignsHeb je nog andere wensen voor de stoere grote hondenmand? Wil je bijvoorbeeld een mand in jouw favoriete kleur? Of wil je misschien de naam van jouw hond op het olievat hebben staan? Laat het ons dan gerust weten en wij denken graag met je mee! Je kunt de hondenmanden laten spuiten in bijna alle kleuren! We gaan heel erg graag voor jou en je stoere hond aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten