donderdag 25 juni 2015

Projectverlichting voor horeca of winkel? Geen probleem!

Projectverlichting op maat!

Marqt Amsterdam
Industriële hanglampen van oude melkbussen in een vestiging van Marqt, Amsterdam.
Inmiddels hebben we een ruime ervaring met projectverlichting op maat. Met klanten als Marqt, de Zuivelhoeve en La Cubanita hebben we bewezen originele en passende verlichting op maat aan te kunnen bieden. Neem bijvoorbeeld Marqt. Zij kwamen met de vraag om authentieke verlichting voor boven de zuivelafdeling. De industriële hanglampen van oude melkbussen vielen helemaal in de smaak. Inmiddels worden ze toegepast in verschillende vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Met onze creativiteit en innovatief denken, komen we keer op keer tot een mooi eindresultaat. Authentiek, duurzaam, stoer, robuust, eigenwijs en uniek. Daar staan wij voor!
  • We hebben een ruime ervaring met projectverlichting voor horeca en winkels
  • We gebruiken verschillende materialen voor het creëren van stijlvolle verlichting
  • Industriële verlichting is te gebruiken als sfeerlicht en als functioneel licht
  • Ben je enthousiast geworden door ons werk? Neem dan gerust contact op

Stijlvolle verlichting

Industriële Olievat Hanglampen Zuivelhoeve Drachten Winkelverlichting Indusigns
Speciaal ontworpen verlichting voor de Zuivelhoeve.
Ben je als ondernemer op zoek naar stoere verlichting boven de bar, of een hanglamp boven de koffietafel? Of misschien zoek je wel hanglampen met een natuurlijke uitstraling, gemaakt van hout? Een robuuste wandlamp tegen de muur? Of een industriële vloerlamp om die ene donkere plek beter uit te lichten? Met ons kun je alle kanten op en in overleg is er veel mogelijk. We garanderen stijlvolle verlichting die past bij het pand, product of de totale uitstraling. De materialen die we gebruiken voor onze projectverlichting verschillen enorm. Van olievaten tot zinken tonnen en van resthout tot petroleumkannen. We houden hierbij altijd de wensen van de klant voor ogen!

Multifunctionaliteit van industriële lampen

Upcycled Industriële Statieflamp van Indusigns
Industriële vloerlamp met een sterke lichtbron voor functionele verlichting.
Industriële verlichting is uitstekend te gebruiken op verschillende manieren. Ze zijn natuurlijke uitermate geschikt om te dienen als sfeerverlichting.  De lampen lopen niet alleen over van karakter en authenticiteit, maar hebben ook nog eens een verhaal en door het hergebruik zijn ze daarnaast ook nog duurzaam! Afhankelijk van het armatuur en de lichtbron die wordt gebruikt, kan industriële verlichting daarnaast ook prima dienen als functionele verlichting. Zodoende haal je niet alleen een warm sfeertje in de zaak, maar ook nog eens genoeg licht om de zaak goed uit te lichten.

Vraag naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden door onze producten en wil je meer weten over ons werk en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! We nodigen je daarnaast van harte uit om eens bij ons langs te komen in Amsterdam, maar komen ook graag bij jou langs. Het is uiteraard mogelijk om vooraf een vrijblijvende offerte en schets te ontvangen van wat wij voor jouw zaak voor ogen hebben. Heb je zelf speciale wensen of ideeën? Dan nemen we die zeker mee in ons ontwerp, zodat je zelf ook betrokken raakt bij het verlichten van de zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten