dinsdag 23 juni 2015

Interieur voor horeca? Inrichting en styling

Unieke aankleding voor het interieur

Industriële HanglampenOngeveer 60% van onze klanten zijn horecagelegenheden. Als kroegbaas wil je je onderscheiden van de concurrentie en dit kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door je drank- en menukaart uit te breiden, of door enthousiast barpersoneel aan te nemen. Ook het interieur speelt hierin een hele belangrijke rol! Een café met een aantrekkelijke en stijlvolle inrichting zal nieuwe klanten aantrekken. Het zorgt voor een stukje beleving en dit zorgt er weer voor dat mensen terug zullen komen. Niet alleen unieke meubels zijn overigens van belang, maar ook de juiste verlichting toepassen is enorm belangrijk. Wij verzorgen beide aspecten en laten het geheel mooi op elkaar aansluiten!
  • Met een aantrekkelijk interieur (meubels/verlichting) komen klanten graag weer terug
  • Klanten zoeken een karaktervolle horeca, met een goede menukaart en dito personeel
  • Indusigns levert sfeerverlichting, die zorgt voor een authentieke uitstraling van het interieur
  • Laat het horeca-interieur aansluiten bij je publiek, pand en menukaart

Meubels voor horeca

Industriële Loungeset 'Chill Out' Indusigns 2Misschien wel één van de belangrijkste punten in een horecagelegenheid, zijn de zitplaatsen waar klanten hun hapje en drankje kunnen nuttigen. Vaak zie je in restaurants de geijkte tafels met stoelen staan, maar hoe gaaf is het om eens wat totaal anders toe te passen?! Wij proberen om deze ‘totaal anders’ items te ontwerpen en maken. We gebruiken hiervoor voornamelijk olievaten en deze zijn echt op ontelbaar veel manieren te bewerken. We maken er fauteuils van, maar ook statafels, salontafels, displays voor drank, krukken, kasten enzovoort. Dat er soms een krasje of een deukje te zien is, maakt ons horeca interieur alleen maar meer karaktervol. En juist dat is wat klanten graag zien; een karaktervolle horecagelegenheid met een goede menukaart en behulpzaam personeel!

Verlichting voor horeca

Industriële Zinken Hanglamp 'Spout' IndusignsNatuurlijk wil je als horeca-ondernemer niet dat je klanten in het duister zitten, maar je wil ze ook weer niet in de spotlights zetten. Het is daarom belangrijk dat de verlichting in de zaak goed op elkaar is afgestemd. Wij ontwerpen en maken vooral de sfeerverlichting, die zorgt voor een stijlvolle aankleding van het geheel. We leveren bijvoorbeeld de hanglampen boven de bar, of tafellampen op de tafels. Stuk voor stuk unieke items met een lange geschiedenis. Het geeft het plaatje een authentieke uitstraling, die je niet bereikt met verlichting van de lopende band of normale spotjes aan het plafond.

Welke interieurstijl pas je toe in jouw zaak?

Het is heel belangrijk om het interieur aan te laten sluiten bij het publiek dat je wil trekken, maar ook bij je menukaart en de uitstraling van het pand. Onze verlichting kan in allerlei verschillende interieurs worden toegepast! We hebben het interieur al verzorgd voor tapasbars, maar ook voor strandtenten en burgerrestaurants. Wil je graag eens weten wat nu de mogelijkheden zijn voor jouw zaak? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom eens langs in onze werkplaats in Amsterdam! Samen kunnen we er zeker iets moois van maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten