vrijdag 19 juni 2015

Industrieel interieur? Ontdek je woonstijl!

Houd je van industrieel?

Dan ben je bij Indsigns absoluut op het juiste adres. Indusigns ontwerpt en maakt namelijk voornamelijk industrieel interieurdesign, waarbij vaak ‘out of the box’ wordt gedacht! Geen lockerkasten uit de fabriek of oude fabriekslampen, maar ‘one of a kind’ designs zoals je ze nergens anders ziet. Met de producten van Indusigns haal je niet alleen mooie unieke interieur-items in de woonkamer, maar ben je ook nog eens origineel, vernieuwend en als klap op de vuurpijl milieubewust!
  • Interieurdesign van Indusigns; origineel, uniek, vernieuwend en ook nog eens milieubewust
  • Indusigns biedt producten aan die je interieur de twist kunnen geven, die jij zoekt
  • Beperkt budget? Geen punt! Bij Indusigns haal je betaalbaar design
  • Iets moois gevonden? Neem dan contact met ons op

Geef een twist aan je interieur

Het is altijd leuk om een beetje te spelen met je interieur en soms wat eigenwijze producten toe te voegen. Indusigns biedt de mogelijkheid om naast stylish verantwoord, ook nog eens speelse accenten toe te voegen aan het industriële interieur. Zo maken we bijvoorbeeld kasten van olievaten, maar spuiten we deze in de meest felle kleuren. In combinatie met zwart-, wit- en grijstinten, knallen deze kasten er helemaal uit in de woonkamer. Erg gaaf om de saaiere industriële kleuren verder aan te kleden met deze spetterende kleurtinten!

Betaalbaar design

Indusigns Producten AmsterdamZoals jullie allemaal wel weten, is design soms werkelijk onbetaalbaar. Dit hebben wij proberen tegen te gaan met onze ontwerpen van hergebruikte materialen. We willen dat iedereen toegang heeft tot onze designs en onze producten toe kan passen in het industriële interieur. Bij ons is het mogelijk om met een beperkt budget, toch unieke interieurobjecten in huis te halen. Ben je benieuwd geworden naar ons werk? Dan nodigen we je van harte uit om onze website eens te bekijken!

Iets moois gevonden?

Heb je onze website afgestruind en iets moois gevonden voor in jouw industriële interieur? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen bij speciale wensen. Dat kan van alles zijn trouwens, van het soort snoer tot de kleur en van de vorm tot de uitstraling. We staan altijd open voor jouw ideeën en doen ons uiterste best om jouw ideeën in de praktijk te brengen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten