donderdag 18 juni 2015

Zwarte industriële hanglamp kopen?

Op zoek naar een zwarte industriële hanglamp

Ondanks dat de kleur zwarte voor duisternis staat, is het misschien wel één van de meeste favoriete kleuren in de wereld. Het is op zoveel manieren toepasbaar, dat het de ideale kleur is voor in het interieur. Zwart zal eigenlijk nooit misstaan en een zwarte hanglamp is daarom erg populair. Zwart geeft een stoere en sterke en krachtige uitstraling aan de lamp. Indusigns heeft verschillende modellen industriële hanglampen in het assortiment. Bekijk de mooie collectie op de website!
  • Zwart is dé favoriete kleur van mensen in de wereld, ideaal voor het interieur
  • Zwart is er net als grijs in veel verschillende soorten tinten
  • Verschillende soorten zwart, zorgen voor verschillende karakters in het interieur.
  • Er zijn veel extra opties voor de afwerking van onze hanglampen

Verschillende kleuren zwart

Industriële Hanglamp 'Black 'n Red' IndusignsZwart is net als grijs in veel verschillende tinten mogelijk. Een veel voorkomende en populaire kleur in het interieur is matzwart. We hebben al matzwarte lampen in ons assortiment gehad en als je ook een matzwarte industriële hanglamp wil, dan maken we die binnen 10 dagen. Een hanglamp van een oud olievat, gespoten in het matzwart, is een enorme blikvanger! Je zult deze zwarte hanglamp nergens anders kunnen kopen. Je haalt echt een uniek item in huis!

Maak een statement in het interieur

Antiekzwart of glanzend zwart? Er zit verschil tussen zwart en zwart en dat zit ‘m vooral in de afwerking. Een matzwarte kleur zorgt voor een wat doorleefde uitstraling en is toepasbaar in verschillende interieurs. Glanzend zwart is weer wat klassieker. De ene kleur zwart is wat meer trendy en de andere kleur zwart juist wat meer tijdloos. Met de verschillende kleurenzwart kun je dus verschillende uitstralingen en karakters toevoegen aan de woonkamer.

Extra mogelijkheden voor zwarte hanglamp

Omdat de kleur zwart een sterke, stoere en krachtige uitstraling heeft, kunnen we de zwarte hanglampen eventueel nog verder uitbreiden met stoere items. Zo kunnen we naar wens ketting toevoegen aan de lamp. Deze ketting zouden we eventueel zelfs in de gewenste kleur kunnen spuiten! Daarnaast kunnen we ook het snoer aanpassen, zodat deze nog meer opvalt naast de zwarte hanglamp. Laat ons jouw wensen weten en we zullen zo snel mogelijk voor je aan de slag gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten