donderdag 18 juni 2015

Waarom een industriële hanglamp van Indusigns zo bijzonder is?

Unieke design

Nergens in Nederland vind je verlichting zoals Indusigns die ontwerpt. Loop maar eens winkels binnen op het gebied van verlichting. Je zult zien dat bijna alle lampen van de lopende band zijn komen rollen en als je dan toch authentieke hanglampen tegenkomt, dan zijn het vaak de fabriekslampen die je al zoveel tegenkomt. Iedere industriële hanglamp van indusigns is uniek en ‘one of a kind’. Met een hanglamp van Indusigns in je interieur ben je dus vernieuwend en origineel!
  • De industriële hanglampen van Indusigns zijn vernieuwend en origineel
  • Het gebruikt van hergebruikte materialen, maakt de verlichting van Indusigns duurzaam
  • Een beetje roest en wat krasjes maken de hanglampen van Indusigns erg karaktervol
  • Industriële hanglampen van indusigns zijn robuust en stoer

DuurzaamIndustriële Hanglamp 'Climax Oil' Indusigns

Omdat Indusigns uitsluitend hergebruikte materialen gebruikt, zijn de hanglampen erg duurzaam. Normaal gesproken zouden de zinken tonnen, melkbussen en gebruikte olievaten naar het oud ijzer gaan. Nu krijgen ze een nieuwe, meer duurzame functie. Door een industriële hanglamp van Indusigns te kopen, behoed je de natuur van nog meer onnodig afval. De industriële hanglampen zijn zodoende niet alleen vernieuwend, maar ook nog eens milieubewust!

Karaktervol

Industriële Verlichting van IndusignsDoordat hergebruikte materialen vaak niet helemaal gaaf zijn, krijgen de industriële hanglampen van indusigns een authentieke en karaktervolle uitstraling. Een beetje roest of een deukje is helemaal niet erg, want het zorgt ervoor dat een hanglamp nooit verveeld. Soms ruik je zelfs nog een beetje het product dat in de vaten heeft gezeten. De hanglampen van Indusigns zorgen zodoende ook nog eens voor een stukje beleving. Je blijft altijd benieuwd naar het verhaal achter het product!

Robuust

Industriële Zinken Hanglamp 'Zinc Pendant' 1Als je een industrieel interieur in huis hebt, dan mag een industriële hanglamp van Indusigns eigenlijk niet ontbreken. We hebben mooie en robuuste hanglampen in ons assortiment, die perfect invulling kunnen geven aan de verlichting in de woonkamer of bijvoorbeeld boven de eettafel. We hebben hanglampen in allerlei soorten en maten en er zit vast een geschikte hanglamp voor jou tussen. Zoek je bijvoorbeeld een stoere hanglamp met een beetje body? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten