dinsdag 1 september 2015

Hangende lamp kopen? Vind je hanglamp!

Verlichting speelt een grote rol in ons leven

Industriële Hanglampen
Onze industriële hanglampen op een festival.
Lampen brengen licht in ons leven. Vooral als het donker is, zijn we afhankelijk van de aanwezige verlichting om ons heen. We onderschatten de rol van verlichting nog wel eens en het is daarom niet zo gek om ons eens wat meer in verlichting te verdiepen. Zonder verlichting zijn we namelijk nergens! Bedenk je maar eens hoeveel handelingen je iedere dag uitvoert met behulp van licht. Zonder toereikende lampen is het bijvoorbeeld niet mogelijk, om ‘s avonds te lezen in bed of om je kind voor te lezen uit zijn/haar favoriete boek!
  • Licht speelt een grote rol in ons leven
  • Er zijn veel typen verlichting en de hanglamp is het populairst
  • De keuze voor een hanglamp hangt van verschillende zaken af
  • Bekijk eerst websites voor inspiratie en maak dan je keuze

Verschillende typen verlichting. Welke kies je?

In je huis bevinden zich waarschijnlijk wel tien verschillende typen verlichting! Van bedlampje tot hanglamp en van plafond spotje tot vloerlamp. Een van de meest gebruikte soorten verlichting is de hanglamp. Bevestigd aan het plafond en vaak op een prominente plek in het interieur. Men trekt meestal het meeste geld uit voor de hangende lamp. Het is de lamp in je huis, waar je vaak direct tegenaan kijkt omdat hanglampen vaak op ooghoogte hangen. De hanglamp is ook het soort verlichting, waar men vaak het langst over nadenkt!

Hoe kies ik een hanglamp?

Industriële Hanglamp 'Climax Oil' Indusigns
Industriële hanglampen van hele oude olievaten.
De keuze voor een bepaalde hanglamp hangt van een aantal zaken af. Het is natuurlijk belangrijk dat je de hanglamp laat aansluiten bij je interieur. Heb je bijvoorbeeld een industrieel interieur? Dan kies je uiteraard voor een industriële hanglamp. Let ook op de grootte van de kamer en de hoogte van het plafond. Bepaal op basis hiervan of één lamp voldoende is, of dat je er misschien twee moet aanschaffen. Let ook op je budget, de meeste industriële hanglampen zijn namelijk best prijzig. Onze industriële hangende lampen zijn echter goed betaalbaar en ons assortiment vind je hier!

Doe eerst inspiratie op!

Heb je iets moois voor ogen, maar weet je nog niet helemaal hoe de hanglamp valt toe te passen in je interieur? Dan kunnen websites met interieurinspiratie uitkomst bieden. Ook wij hebben een speciale pagina ingericht om onze klanten van de nodige inspiratie te voorzien. Je vindt er foto’s van onze klanten en hoe zij onze hanglampen dus hebben gebruikt. Het is altijd fijn om een beetje houvast te hebben bij de inrichting van je interieur! Heb je verder nog vragen? Dan staan we altijd voor je klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten